Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φθηνά τη γλίτωσε ο Φέντερερ στο τουρνουά της Γερμανίας

Φθηνά τη γλίτωσε ο Φέντερερ στο τουρνουά της Γερμανίας

Ο Ελβετός τα βρήκε σκούρα απέναντι στον αξιόμαχο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ, αλλά στο τέλος πήρε τη νίκη με 2-1 σετ και μαζί την πρόκριση για τα ημιτελικά του Χάλε

Αλλιώς το περίμενε το παιχνίδι με τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ ο Ρότζερ Φέντερερ και αλλιώς εξελίχθηκε. Ο Ελβετός «μαέστρος» τα βρήκε σκούρα απέναντι στον μαχητικό Ισπανό και χρειάστηκε σχεδόν δύο ώρες παιχνιδιού, για να καταφέρει να κάμψει την αντίσταση του αντιπάλου του και να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Χάλε.

Ο Φέντερερ μπορεί να αγχώθηκε, αλλά στο τέλος βρήκε τις λύσεις που αναζητούσε και με 2-1 σετ (6-3, 4-6, 6-4) πέρασε για 15η φορά στην καριέρα του στα ημιτελικά του 500άρι τουρνουά που διεξάγεται στο Χάλε της Γερμανίας. Ο Ελβετός τενίστας μπήκε δυνατά, έκανε μπρέικ στο πρώτο σέρβις γκέιμ του Ισπανού και έβαλε τις βάσεις για το 1-0. Το 6-3 ήρθε με… μαθηματική ακρίβεια, με τον Φέντερερ να δείχνει έτοιμος να «καθαρίσει» το ματς.

Στο δεύτερο σετ, ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν άρδην, με τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ να σπάει το σερβίς του Φέντερερ και με 6-3 να ισοφαρίζει σε 1-1, στέλνοντας το ματς στο τρίτο σετ. Εκεί οι δύο τενίστες πήγαιναν χέρι χέρι μέχρι το 4-4. Ο Ελβετός τενίστας σέρβιρε σωστά για το 5-4 και στη συνέχεια εκμεταλλευόμενος τα πολλά αβίαστα λάθη του Ισπανού έκανε το μπρέικ, που του χάρισε τη νίκη – πρόκριση στα ημιτελικά.

Επόμενος αντίπαλος για τον Ρότζερ Φέντερερ θα είναι ο Πιερ Ιγ Ερμπέρ. Ο Γάλλος αντιμετώπισε τον Μπόρνα Τσόριτς, ο οποίος ωστόσο εγκατέλειψε μετά το πρώτο σετ, λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024