ΚΚΕ : Η ανακοίνωση της Συνόδου Κορυφής για την Τουρκία είναι το συνηθισμένο γλυκανάλατο “ευχολόγιο”
«Αυτό το "ευχολόγιο", πίσω από το οποίο κρύβεται ο ρόλος της Τουρκίας ως στρατηγικός εταίρος των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, εκθέτει και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τα άλλα κόμματα που διαφημίζουν το ευρωΝΑΤΟϊκό πλαίσιο ως εγγυητή της ειρήνης, της σταθερότητας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας» σχολιάζει το ΚΚΕ
«Η ανακοίνωση της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ για την τουρκική προκλητικότητα είναι το συνηθισμένο γλυκανάλατο “ευχολόγιο”, που επιβεβαιώνει ότι οργανισμοί όπως το ΝΑΤΟ και η ΕΕ όχι μόνο δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και της Κύπρου και τα συμφέροντα των λαών, αλλά και είναι οι βασικοί παράγοντες κινδύνου ενάντια στους λαούς της περιοχής», επισημαίνει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για την Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.
«Αυτό το “ευχολόγιο”, πίσω από το οποίο κρύβεται ο ρόλος της Τουρκίας ως στρατηγικός εταίρος των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, εκθέτει και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τα άλλα κόμματα που διαφημίζουν το ευρωΝΑΤΟϊκό πλαίσιο ως εγγυητή της ειρήνης, της σταθερότητας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας. Κι αυτό αποδεικνύεται κι από τις εξελίξεις κι από την πρόσφατη ιστορία», καταλήγει το σχόλιο του ΚΚΕ.
- Ιράν: Βετεράνος των ΗΠΑ εξηγεί τι πρέπει να κάνει ένας πιλότος όταν καταρριφθεί το αεροσκάφος του
- Μελόνι για Τραμπ: «Υπερασπίζουμε τα εθνικά μας συμφέροντα και όταν δεν συμφωνούμε πρέπει να το λέμε»
- Βραζιλία: 4 νεκροί στη συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους σε εστιατόριο
- Ουκρανία: Ουκρανική επίθεση προκαλεί διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Ζαπορίζια που ελέγχει η Ρωσία
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Και στο βάθος πρόωρες κάλπες
- Τα σενάρια ως το φινάλε της Euroleague: Πώς βγαίνει πρώτος ο Ολυμπιακός, μέχρι 6η θέση ο Παναθηναϊκός

