Φυσικά και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην κόντρα του με την νικήτρια Αποστολία Ζώη. Η κόντρα τους καλά κρατάει ακόμα και ο ίδιος δεν φαίνεται να την έχει συγχωρέσει.
«Εγώ, μετά από ενάμιση χρόνο, τα άτομα που είχα αποφασίσει να μιλάω και τους είχα κρατήσει δίπλα μου, συνεχίζω και τους κρατάω δίπλα μου. Στα άτομα που είχα αποφασίσει να μη μιλάω, δεν ξαναμίλησα ποτέ. Σε ένα πάρτι με την Αποστολία δεν μίλησα. Δεν ξέρω καν αν με είδε, αλλά ήμασταν σε μια κοινή παρέα και σηκώθηκα κι έφυγα. Δεν νομίζω ότι και η ίδια θα ζήταγε μια δεύτερη ευκαιρία. Οι γνωριμίες οι σωστές γίνονται κάτω από κακές συνθήκες, όσες γνωριμίες έχω κάνει κάτω από καλές συνθήκες, δεν έχουν κρατήσει», αποκάλυψε.
«Οπότε όταν φτάνεις σε όρια και απογυμνώνεται ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου, χωρίς να λέω απαραίτητα ότι είναι κακός χαρακτήρας, λέω ότι δεν μου κάνει, μην παρεξηγηθώ. Απλά δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας και οι χαρακτήρες μας και η λογική μας. Και φτάσαμε σε ένα σημείο που μέσα μου ένιωσα πάρα πολύ άσχημα, άδικα και μια απέχθεια. Οπότε, δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσω αυτό το πράγμα», πρόσθεσε ο αθλητής.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας