
ΝΠΣ Βόλος : Ανακοίνωσε και τρίτο Αργεντινό σε μία μέρα
Δεν σταματούν να ανακοινώνουν παίκτες στον Βόλο αφού μέσα σε λίγες ώρες τρεις Αργεντινοί ήρθαν και επίσημα στην ομάδα με τελευταίο τον Σαρμιέντο
Ο Βόλος δεν σταματά τα μεταγραφικά χτυπήματα καθώς μέσα σε λίγες ώρες ανακοίνωσε τρεις Αργεντινούς ποδοσφαιριστές, με τελευταίο τον πρώην μεσοεπιθετικό της Νιούελς Ολντ Μπόις, Όσκαρ Σαρμιέντο, ο οποίος είναι και επίσημα παίκτης της ομάδας από την Μαγνησία.
Ο 29χρονος παίκτης έρχεται για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή του Βόλου, υπογράφοντας για τα επόμενα δύο χρόνια συμβόλαιο συνεργασίας και έτσι έγινε η τρίτη μεταγραφή μέσα στην ημέρα μετά τους Φερράρι (27χρονος αριστερός μπακ) και Ρούμπεν Ζοάο (24χρονος επιτελικός μέσος).
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Βόλος:
«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου Αργεντίνου μεσοεπιθετικού Μπράιν Οσκαρ Σαρμιέντο, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Ο Οσκαρ Σαρμιέντο τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Α’ Αργεντινής με τη φανέλα της Νιουελς Ολντ Μπόις, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ρασίνγκ Κλουμπ, Αρσεναλ Σαραντί, Ολ Μπόις, Κίλμες και Μπάνφιλντ».
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Οδύσσεια: Το ένα πράγμα που δεν πρόκειται να κάνει ξανά ο Ματ Ντέιμον
- Κύπρος: Επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες 27 έως 29 Ιουλίου – Στο πλαίσιο της αποστολής Καλών Υπηρεσιών
- Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]
- Super League: Τα ντέρμπι για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 -Την 6η αγωνιστική το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Κλήρωση Super League: Αυτοί είναι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής για τη σεζόν 2026-27



