Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Mr. Chow και το… ελληνικό γιαούρτι

Ο Mr. Chow και το… ελληνικό γιαούρτι

Ο Michael Chow είναι ένας από τους διασημότερους και πλέον ισχυρούς επιχειρηματίες στον παγκόσμιο χώρο της εστίασης

Ο Michael Chow είναι ένας από τους διασημότερους και πλέον ισχυρούς επιχειρηματίες στον παγκόσμιο χώρο της εστίασης. Ο restaurateur αλλά και artist κ. Chow, δημιούργησε το πρώτο εστιατόριό του στο Λονδίνο το 1968, με τα μέλη των Beatles και Rolling Stones να δίνουν το παρόν τη βραδιά των εγκαινίων.

Σήμερα τα spots του πάμπλουτου κ. Chow βρίσκονται σε πολλά μέρη του πλανήτη. Οι έλληνες που ταξιδεύουν, αλλά και πάρα πολλοί άλλοι, θεωρούν δημοφιλέστερο εστιατόριο αυτό του Λονδίνου, στην περιοχή του Knightsbridge.

Ο Mr Chow παντρεύτηκε πρόσφατα (είναι ήδη 80 ετών) την πολύ νεότερή του Βανέσα Ράνο, την οποία γνώρισε στο Beverly Hills. Η πρώτη τους γνωριμία έγινε μάλιστα στο “Go Greek”, ένα κατάστημα με ελληνικό γιαούρτι. Το spot βρίσκεται στο North Bedford Drive.

Μην ξεχνάμε ότι το δημοφιλέστατο ελληνικό γιαούρτι σερβίρεται επίσημα πλέον στο Λευκό Οίκο. Ο Mr Chow έχει παντρευτεί τρεις φορές στο παρελθόν. Ανάμεσα στις γυναίκες που μοιράστηκε για κάποιο διάστημα τη ζωή του, ήταν και το πολύ γνωστό πρώην μοντέλο και creative director της “Vogue”, Grace Coddington. Οι έλληνες πάντως λατρεύουν την πάπια Πεκίνου στα εστιατόρια του Mr Chow…

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024