Ο Michael Chow είναι ένας από τους διασημότερους και πλέον ισχυρούς επιχειρηματίες στον παγκόσμιο χώρο της εστίασης. Ο restaurateur αλλά και artist κ. Chow, δημιούργησε το πρώτο εστιατόριό του στο Λονδίνο το 1968, με τα μέλη των Beatles και Rolling Stones να δίνουν το παρόν τη βραδιά των εγκαινίων.

 

 

Σήμερα τα spots του πάμπλουτου κ. Chow βρίσκονται σε πολλά μέρη του πλανήτη. Οι έλληνες που ταξιδεύουν, αλλά και πάρα πολλοί άλλοι, θεωρούν δημοφιλέστερο εστιατόριο αυτό του Λονδίνου, στην περιοχή του Knightsbridge.

Ο Mr Chow παντρεύτηκε πρόσφατα (είναι ήδη 80 ετών) την πολύ νεότερή του Βανέσα Ράνο, την οποία γνώρισε στο Beverly Hills. Η πρώτη τους γνωριμία έγινε μάλιστα στο “Go Greek”, ένα κατάστημα με ελληνικό γιαούρτι. Το spot βρίσκεται στο North Bedford Drive.

 

Μην ξεχνάμε ότι το δημοφιλέστατο ελληνικό γιαούρτι σερβίρεται επίσημα πλέον στο Λευκό Οίκο. Ο Mr Chow έχει παντρευτεί τρεις φορές στο παρελθόν. Ανάμεσα στις γυναίκες που μοιράστηκε για κάποιο διάστημα τη ζωή του, ήταν και το πολύ γνωστό πρώην μοντέλο και creative director της “Vogue”, Grace Coddington. Οι έλληνες πάντως λατρεύουν την πάπια Πεκίνου στα εστιατόρια του Mr Chow…