
Χωρίς θρήσκευμα τα απολυτήρια των μαθητών φέτος
Θα αναγράφεται μόνο με υπεύθυνη δήλωση γονέα!
Απολυτήριοι τίτλοι χωρίς αναγραφή θρησκεύματος και με αναφορά του επωνύμου του πατέρα αλλά και της μητέρας θα παίρνουν από εδώ και στο εξής οι απόφοιτοι μαθητές.
Συγκεκριμένα, στα απολυτήρια που θα πάρουν για αυτή την σχολική χρονιά οι μαθητές δεν θα αναφέρεται το θρήσκευμα τους , ενώ δίπλα στο επώνυμο του πατέρα θα προστεθεί και αυτό της μητέρας το οποίο πριν δεν υπήρχε.
Οσον αφορά το θρήσκευμα, αυτό θα αναγράφεται μόνο εφόσον υπάρχει πρώτα σχετική υπεύθυνη δήλωση.
Για τα απολυτήρια η υπουργική απόφαση αναφέρει:
«Στοιχεία που δεν αναγράφονται στις ταυτότητες ή στα πιστοποιητικά γέννησης δεν καταχωρίζονται στα υπηρεσιακά βιβλία και έντυπα, εκτός αν δηλώνονται με υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 (Α’ 75) των γονέων ή του/των κηδεμόνα/ων του/της μαθητή/τριας».
- Αίθριος ο καιρός με μικρή πτώση της θερμοκρασίας τη Δευτέρα
- PHAT: Το 5ήμερο πρόγραμμα που σε «ανεβάζει» επίπεδο
- Δίκη Τέμπη: Ανοίγει ξανά η αυλαία της δίκης στη Λάρισα – Το ελληνικό δημόσιο εξηγεί την απόφαση για παράταση υποστήριξης της κατηγορίας
- Το ναυάγιο της ευρωπαϊκής άμυνας
- Η Αριστεία και άλλα τέσσερα «Α»
- Λέον Μπλακ: Παραποιημένα στοιχεία «βλέπει» η δικαστής – εκτός δίκης κρίσιμα ημερολόγια







