Ο πρίγκιπας Χάρι γιόρτασε για πρώτη φορά ως μπαμπάς
Με μία συγκινητική φωτογραφία, ο πρίγκιπας Χάρι, γιόρτασε για πρώτη φορά ως μπαμπάς την Κυριακή!
Πριν από περίπου έξι εβδομάδες, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ καλωσόρισαν τον καρπό του έρωτα τους, τον μικρό πρίγκιπα Άρτσι και από τότε η ζωή τους άλλαξε ριζικά!
Η χαρούμενη οικογένεια πλέει σε πελάγη ευτυχίας ενώ ο μικρός Άρτσι αποτελεί τον πρωταγωνιστή σε κάθε τους εμφάνιση! Ο πρίγκιπας Χάρι κατά την ανακοίνωση της γέννησης του Άρτσι ήταν πανευτυχής και από τότε δεν έχει σταματήσει να χαμογελά!
Με αφορμή την γιορτή του Πατέρα, την Κυριακή που μας πέρασε, το παλάτι δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό @sussexroyal στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία του μωρού τους.
«Χαρούμενη Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα. Και ευχόμαστε μία πολύ ξεχωριστή πρώτη Γιορτή του Πατέρα στον Δούκα του Σάσεξ!», αναφέρεται στην λεζάντα της φωτογραφίας.
- Νιγηρία: Ο Τραμπ προειδοποιεί και για άλλους βομβαρδισμούς αν δεν σταματήσει η «σφαγή χριστιανών»
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία ζητά από τους αυτονομιστές του ΣΜΝ να αποχωρήσουν από τα εδάφη που κατέλαβαν
- Ονδούρα: «Συγχαίρει» η σοσιαλιστική κυβέρνηση της Ισπανίας τον εκλεκτό του Τραμπ
- Νιγηρία: Πλήγματα κατά του Ισλαμικού Κράτους εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ
- Κυβερνοασφάλεια: Αγορές με τη βοήθεια της AI και προσωπικά δεδομένα
- Ακίνητα: Έρχεται το price map για να βάλει τάξη στην αγορά


