
Γερμανία: Το Βερολίνο ενέκρινε πενταετές “πάγωμα” των ενοικίων στην πρωτεύουσα
Η κυβέρνηση της πόλης του Βερολίνου, που αποτελεί κρατίδιο της γερμανικής ομοσπονδίας, ενέκρινε σήμερα την αναστολή για πέντε χρόνια της αύξησης των ενοικίων, έπειτα από πιέσεις κατοίκων που διαμαρτύρονται ότι η πόλη τους έχει γίνει υπερβολικά ακριβή.
Η κυβέρνηση της πόλης του Βερολίνου, που αποτελεί κρατίδιο της γερμανικής ομοσπονδίας, ενέκρινε σήμερα την αναστολή για πέντε χρόνια της αύξησης των ενοικίων στην προσπάθεια να τιθασευτούν οι υψηλές τιμές των ακινήτων στη γερμανική πρωτεύουσα, έπειτα από πιέσεις κατοίκων που διαμαρτύρονται ότι η πόλη τους έχει γίνει υπερβολικά ακριβή.
Η Γερουσιαστής για την Αστική Ανάπτυξη και τη Στέγαση στο Βερολίνο Κάτριν Λόμπσερ δήλωσε πως το πενταετές πάγωμα των ενοικίων, που σχεδιαζόταν αρχικά να τεθεί σε ισχύ τον Ιανουάριο του 2020, ισχύει από σήμερα 18 Ιουνίου.
Πηγη: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters
- Έντι Μέρφι: Συγκίνηση και αποθέωση σε μια βραδιά-ορόσημο για την καριέρα του
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Δεν καταφέρνει να σκοράρει σε τετ α τετ ο Ελ Κααμπί (vid)
- Φωτιά στη Σκιάθο: Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς στο πευκοδάσος
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Σπουδαία απόκρουση του Τζολάκη σε σουτ του Ταμπόρδα (vid)
- Λέσβος: Σε τροχιά σύγκρουσης οι κτηνοτρόφοι στον Μεσότοπο – «Δεν δεχόμαστε να πίνουμε νερό με το αίμα των σφαγμένων ζώων μας»
- Νίκολιτς: «Να απολαύσουμε τη στιγμή, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα»








