Mare Nostrum : «Ασημένιος» ο Κρίστιαν Γκολομέεβ
Το ασημένιο μετάλλιο στα 50 μέτρα ελεύθερο στο μίτινγκ «Mare Nostrum» που διεξήχθη στη Βαρκελώνη κατέκτησε ο Κριστιάν Γκολομέεβ
Το Διεθνές Μίτινγκ Κολύμβησης «Mare Nostrum» ολοκληρώθηκε την Κυριακή (16/6), με τη σειρά να κλείνει η Βαρκελώνη, όπου ο Κρίστιαν Γκολομέεβ πήρε ακόμα ένα μετάλλιο.
Ο Έλληνας κολυμβητής ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στα 50μ ελεύθερο με 21.79, ενώ ο Απόστολος Χρήστου κατέλαβε την 4η θέση στα 100μ ύπτιο με 54.57 και η Άννα Ντουντουνάκη την ίδια θέση στα 50μ πεταλούδα με 26.70.
Η Νόρα Δράκου, που έλαβε μέρος στον Β’ τελικό των 50μ ύπτιο, τερμάτισε στην 3η θέση και 11η συνολικά με επίδοση 29.05.
- Ολυμπιακός: «Τρέλα» για τον τελικό με τον Άγιαξ – Χιλιάδες αιτήσεις για εισιτήριο
- Μεγάλα ματς στο Champions League, με… φόντο την πρόκριση στα νοκ-άουτ (pic)
- O Ολυμπιακός «εκτόξευσε» τις πιθανότητες του – Τι λένε οι αριθμοί μετά τη σπουδαία νίκη με τη Λεβερκούζεν (pics)
- NBA: Διέλυσαν τους Κλίπερς οι Μπουλς (138-110) – Διπλό στο Ντένβερ οι Λέικερς (107-115)
- Μεντιλίμπαρ: «Δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»
- «Πάρτι» στο Καραϊσκάκη για τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού – Αποθεώθηκαν οι Ερυθρόλευκοι (vid)
- Τζολάκης: «Πάμε για άλλη μια νίκη»
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μονακό 6-1: Αποτέλεσμα που εξυπηρετεί και τον Ολυμπιακό (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 21.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-Vxr9QbwI3hQ-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442