
Το 62,8% των Τούρκων υπέρ της αγοράς των S-400
Πάνω από το 60% των τούρκων πολιτών υποστηρίζει την αγορά από την Τουρκία του ρωσικού αντιπυραυλικού συστήματος S-400. Μόνο το 15,3% τάσσεται υπέρ της ακύρωσης της συμφωνίας.
Το 62,8 τοις εκατό των τούρκων πολιτών τάσσεται υπέρ της αγοράς από την Τουρκία των ρωσικών συστημάτων αντιπυραυλικής άμυνας S-400, παρά το γεγονός ότι αυτή οδηγεί σε κρίση τις σχέσεις της Αγκυρας με την Ουάσιγκτον, όπως καταδεικνύει πρόσφατη έρευνα που διενεργήθηκε σε δείγμα 9.000 ατόμων από την εταιρεία δημοσκοπήσεων Αρέντα.
Μόνο το 15,3 % υπέρ της ακύρωσης
Μόνο το 15,3 % υποστηρίζει ότι η Αγκυρα θα πρέπει να αποσυρθεί από την αγορά, ενώ το 21,9% δηλώνει πως δεν έχει άποψη για το θέμα.
Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επανέλαβε την Τετάρτη ότι η αγορά των ρωσικών πυραύλων «ολοκληρώθηκε».
Ωστόσο, οι ΗΠΑ έστειλαν ισχυρό μήνυμα στον σύμμαχό τους στο ΝΑΤΟ, απειλώντας με οικονομικές κυρώσεις εξαιτίας της αγοράς του ρωσικού αντιπυραυλικού συστήματος.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι S-400 θα τοποθετηθούν στην Τουρκία στα μέσα Ιουλίου.
Πηγή: turkishminute.com
- Δεύτερη φορά που αποκλείεται στα playoffs ομάδα του Ματίας Λεσόρ από 0-2!
- Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί στρούντελ μήλο-κανέλα – Τι βρέθηκε
- ΠΑΣΟΚ: Υπάρχει «Δημήτρης Κατακουζηνός» στο Mononews ή είναι ακόμη μία έκφανση ενός μηχανισμού τύπου «Ομάδα Αλήθειας»;
- Μέση Ανατολή και ασφάλεια της ναυσιπλοΐας στην ατζέντα Γεραπετρίτη – ΥΠΕΞ της Σαουδικής Αραβίας
- Το Ιράν κατέσχεσε πλωτό οπλοστάσιο στον Κόλπο του Ομάν
- Περιστέρι: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τα 6 παιδιά που ζούσαν σε διαμέρισμα τρώγλη – «Ήταν ανατριχιαστική κατάσταση»




