Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκλεισε η δικογραφία για τη δολοφονία Τοπαλούδη - Τι θα γίνει στο εξής

Έκλεισε η δικογραφία για τη δολοφονία Τοπαλούδη – Τι θα γίνει στο εξής

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου επέστρεψε, μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων διαδικασιών από την ανακρίτρια, η δικογραφία της υπόθεσης βιασμού και δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη τον Νοέμβριο του 2018

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου επέστρεψε, μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων διαδικασιών από την ανακρίτρια, η δικογραφία της υπόθεσης βιασμού και δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη τον Νοέμβριο του 2018.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», μετά τη συγκέντρωση όλων των απαραίτητων στοιχείων αλλά και καταθέσεων που αφορούν την υπόθεση, η ανακρίτρια Ρόδου «έκλεισε» την υπόθεση και την παρέπεμψε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου προκειμένου να συνταχθεί από τον αρμόδιο εισαγγελικό λειτουργό, η πρόταση που θα εισαχθεί στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Το δικαστικό συμβούλιο είναι αυτό που θα αποφανθεί για την παραπομπή και σε ποιο δικαστήριο των δύο κατηγορουμένων, του 22χρονου Ροδίτη και του 20χρονου αλλοδαπού Αλβανικής καταγωγής, απόφαση που θα γνωστοποιηθεί με σχετικό βούλευμα.

Στο μεταξύ, στο τέλος του προηγούμενου μήνα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου με βούλευμα που εξέδωσε παράτεινε για άλλους έξι μήνες την προσωρινή κράτηση των δύο κατηγορουμένων στις φυλακές όπου ήδη κρατούνται.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024