Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μοναδική καινοτομία στην πίτσα χαρίζει απίστευτο γέλιο

Μοναδική καινοτομία στην πίτσα χαρίζει απίστευτο γέλιο

Ανυποψίαστοι άνθρωποι που αγόρασαν πίτσα, έμειναν άναυδοι μόλις άνοιξαν το κουτί!

Ανυποψίαστοι άνθρωποι που αγόρασαν μία απλή πίτσα από το Boston Pizza στον Καναδά, ανοίγοντας το κουτί είδαν πάνω στην λαχταριστή πίτσα όχι μόνο το κλασικό μικρό άσπρο μινιατούρα «τραπεζάκι» αλλά και δύο μινιατούρες καρέκλες εξωτερικού χώρου να το συνοδεύουν!

Οι μικροσκοπικές καρέκλες αποτελούν πιστά αντίγραφα πραγματικού υπαίθριου σετ επίπλων και έχουν εκτυπωθεί μέσω 3D εκτυπωτή με υλικά που είναι ασφαλή για τα τρόφιμα.

Αυτή η σχεδιαστική καινοτομία αποτελεί την δεύτερη έκπληξη που χάρισε η Boston Pizza σε συνεργασία με την διαφημιστική John st., αφού προ ολίγων ημερών κυκλοφόρησε το κουτί πίτσας – τραπεζάκι, ιδανικό για όσους θέλουν να απολαύσουν την πίτσα τους καθισμένοι στο κρεβάτι ή στον καναπέ.

Η καναδική Boston Pizza σε συνεργασία με την John st. μετέτρεψαν μία γενική παρατήρηση όλων των ανθρώπων σε μία αστεία έκπληξη. «Απ’όσο θυμάμαι, οι περισσότεροι άνθρωποι παρομοίαζαν το προστατευτικό της πίτσας, με μικρό «τραπεζάκι» που την σταματά από το να κολλήσει στο κουτί» αναφέρει ο Paul, ο διευθυντής του δημιουργικού τμήματος της John st.

«Μόλις μας ήρθε η ιδέα να το συνοδεύσουμε με τις μικροσκοπικές καρέκλες, καταλάβαμε ότι είχαμε στα σκαριά κάτι σπουδαίο!» δηλώνει με ενθουσιασμό.

«Απλά κάνει τους πάντες χαρούμενους!» καταλήγει.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024