Μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή Citizen One και τον Κώστα Γιαννακίδη ο πρόεδρος του ΣΕΒ και δημιουργός του ομίλου Quest, Θεόδωρος Φέσσας.

Μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή Citizen One και τον Κώστα Γιαννακίδη ο πρόεδρος του ΣΕΒ και δημιουργός του ομίλου Quest, Θεόδωρος Φέσσας.

Ο κ. Φέσσας μίλησε για τις δεξιότητες και το επιχειρείν στην Ελλάδα, αλλά και τη γέννηση της Quest, η οποία έγινε «κατά τύχη».

Ο κ. Φέσσας αναφέρθηκε στην τεχνική νοημοσύνη τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι εδώ», ενώ υπογράμμισε πως οι νέες τεχνολογίες αλλάζουν το επιχειρείν.

Επιπλέον, έδωσε τα τρία «κλειδιά» που πρέπει να έχει μια επιχείρηση για να πετύχει. Σύμφωνα όσα είπε είναι: Το πρώτο είναι η τύχη, το δεύτερο είναι το πείσμα και η προσπάθεια και το τρίτο να δουλεύεις πολύ σκληρά.

Ο πρόεδρος του ΣΕΒ ανέλυσε φυσικά και το ελληνικό επιχειρείν και τις συνθήκες υπό τις οποίες καλείται να λειτουργήσει. Οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα της κρίσης και οι στρεβλώσεις που μπλοκάρουν το επιχειρείν στη χώρα μας αποτέλεσαν κεντρικό θέμα συζήτησης.

«Η Ελλάδα είναι η πιο πολύπλοκη χώρα για το επιχειρείν παγκοσμίως» είπε χαρακτηριστικά.

Ειδική μνεία έκανε και στη σχέση του με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος πριν καν εκλεγεί δήλωνε «εχθρός» διατρανώνοντας πως θα πολεμήσει την ελίτ.

«Είχαμε πολύ καλή σχέση, το είχα πει και στον ίδιο. Άλλωστε παλαιότερα ήμουν στον χώρο της Αριστεράς» ανέφερε.

Τέλος, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η απάντηση του όταν ερωτήθηκε τι θα έκανε εάν έχανε τα πάντα μέσα σε μια στιγμή.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr