Πανελλήνιες 2019: Δείτε τις απαντήσεις σε Λατινικά, ΑΟΘ, Χημεία
Σε μαθήματα προσανατολισμού και συγκεκριμένα σε Λατινικά , Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας διαγωνίστηκαν οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2019 σήμερα.
Σε μαθήματα προσανατολισμού και συγκεκριμένα σε Λατινικά , Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας διαγωνίστηκαν οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2019 σήμερα.
Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 10 βγήκαν τα θέματα σε όλα τα μαθήματα που έδωσαν σήμερα οι υποψήφιοι.
Εν συνεχεία, τα φροντιστήρια «Φλωρόπουλος» έδωσαν στην δημοσιότητα τις πρώτες απαντήσεις για τα θέματα των Λατινικών, των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας και της Χημείας.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).