
Η θέση του Παναθηναϊκού για τα περί τριγμών στη σχέση Νταμπίζα – Δώνη
Ο Παναθηναϊκός πήρε επίσημα θέση για τα σενάρια που αναπτύχθηκαν και αφορούσαν τη σχέση προπονητή - τεχνικού διευθυντή
Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που ανέφεραν «τριγμούς» στη σχέση του Γιώργου Δώνη με τον Νίκο Νταμπίζα προχώρησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι «πράσινοι»: «Οι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης έχουν άριστη και δοκιμασμένη επί σειρά ετών συνεργασία, ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα σεζόν προχωρά βάσει των συμφωνηθέντων και το πλάνο που χαράχθηκε βαδίζει προς την υλοποίηση του».
Αναλυτικά η επίσημη θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Για άγνωστους προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός λόγους, το τελευταίο 24ωρο προέκυψαν δημοσιεύματα που εμφάνισαν τη σχέση του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή της ομαδας μας να βρίσκεται σε λεπτή ισορροπία, να χρειάζεται να βρεθεί νέος κώδικας συνεργασίας και να προκύπτουν δήθεν επιθυμίες του προπονητή.
Διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση, και κυρίως προς τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που πρέπει να είναι σωστά πληροφορημένοι, ότι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης έχουν άριστη και δοκιμασμένη επί σειρά ετών συνεργασία, ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα σεζόν προχωρά βάσει των συμφωνηθέντων και το πλάνο που χαράχθηκε βαδίζει προς την υλοποίηση του, όπως επιβεβαιωθηκε και στη σημερινή συνάντηση τους, η οποία διεξήχθη προκειμένου να δρομολογηθούν οι επόμενες κινήσεις για τον καταρτισμό του ρόστερ.
Ας φροντίσουν, λοιπόν, την επόμενη φορά οι ενδιαφερόμενοι να πληροφορηθούν ορθότερα τα τεκταινόμενα στον Παναθηναϊκό».
- Τραμπ: Η εξέταση αρχείων για τα UFO φέρνει στο φως ενδιαφέροντα έγγραφα
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
- Γαλλία: Πέθανε η ηθοποιός Νάντια Φαρές – Είχε βρεθεί αναίσθητη σε πισίνα και νοσηλευόταν σε κώμα
- Ουκρανία: Η Ρωσία θα προσπαθήσει να εμπλέξει ξανά στον πόλεμο τη Λευκορωσία, εκτιμά ο Ζελένσκι
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Και γαλλικά υποβρύχια στο Αιγαίο
- Σε διαπραγματεύσεις ο Τραμπ με την εφορία των ΗΠΑ σε σχέση με αγωγή ύψους 10 δισ.
