Ο Γιώργος Σαββίδης, εκτός από την ενασχόληση με τις μεταγραφικές υποθέσεις του ΠΑΟΚ καταπιάνεται αρκετά και με τον τομέα της ενημέρωσης.
Ο πρωτότοκος γιος του Ιβάν Σαββίδη φροντίζει να ενημερώνει πρώτα απ’ όλα τον κόσμο της ομάδας για τα μεταγραφικά θέματα.
Όπως έγινε τα τελευταία 24ωρα με αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που τα ονόματα τους φιγούραραν σε όλα τα ελληνικά ΜΜΕ.
Το μέλος της διοίκησης του Δικεφάλου επιχειρεί ταυτόχρονα να τρολάρει διάφορες καταστάσεις. Όπως έγινε όταν φίλαθλος τον ρώτησε αν υπάρχει πιθανότητα αποχώρησής του από τον Δικέφάλο. «Ναι, θέλω να αγοράσουμε τον Άρη» απάντησε αστειευόμενος, αλλά άναψε πάλι… φωτιές στη Θεσσαλονίκη.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών