Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάνος Καλλίτσης : Εφαγα την πρώτη σφαίρα στην καρδιά

Πάνος Καλλίτσης : Εφαγα την πρώτη σφαίρα στην καρδιά

O γνωστός hair stylist Πάνος Καλλίτσης, σε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης, έσπασε τη σιωπή του μιλώντας για τη δολοφονίκή επίθεση που δέχτηκε και η οποία παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» βρέθηκε ο γνωστός hair stylist Πάνος Καλλίτσης ο οποίος σε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης μίλησε μεταξύ άλλων για τη δολοφονίκή επίθεση που δέχτηκε και η οποία παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.

Ο Πάνος Καλλίτσης, περιέγραψε καρέ – καρέ τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης, αλλά και τις πρώτες σκέψεις που έκανε όταν συνειδητοποίησε πως «φλερτάρει» με το θάνατο.

View this post on Instagram

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα σιωπής, απόψε το βράδυ μιλάω με αλήθεια στη μοναδική @nonoram στον @alphatv #metatamesanyxta για τα παιδικά μου χρόνια, τα επαγγελματικά μου βήματα, την έμπνευση από τον πατέρα μου και την εμπειρία μου στο λαμπερό χώρο του θεάματος, όπως και για τις ανατροπές στη ζωή μου. Όλα όσα αγάπησα, κέρδισα ή έχασα αλλά και όλα όσα με αισιοδοξία και αγάπη περιμένω… #panoskallitsis #truth #thankyou #faith #alphatv 🙏✌🏼💫

A post shared by Panos Kallitsis (@panoskallitsis) on

Όπως ο ίδιος είπε μιλώντας στην Ελεωνόρα Μελέτη:

«Ήταν ένα Σάββατο που είχα πολύ δουλειά κι ήταν μια από τις πολύ ωραίες και συνηθισμένες ημέρες στη δουλειά… Είχαμε ξεχάσει κάτι σπιτί και γυρίσαμε να το πάρουμε. Μπαίνω στο σπίτι κι ανοίγω το γκαράζ… Έκλεινα πάντα το γκαράζ του σπιτιού μου σχεδόν ταυτόχρονα που έμπαινα. Η Έλενα μιλούσε στο τηλέφωνο και την ώρα που κατεβαίνουμε αντλαμβάνομαι ότι κάποιος τρέχει και μέχρι να κατέβει η ράμπα κατάφερε και μπήκε.

Είδα έναν άνθρωπο να μπαίνει και τον βλέπω με το δεξί μου μάτι, ήταν ντυμένος σαν catwoman. Tην ώρα εκείνη είπα «ωχ» και η Έλενα τρελάθηκε. Τη στιγμή εκείνη αυτόματα άνοιξα το γκαράζ και προσπάθησα να κάνω όπισθεν. Με το που σηκώθηκε η γκαραζόπορτα αυτός ενοχλήθηκε… Όταν προσπαθώ να κάνω όπισθεν πυροβόλησε. Έσπασαν τα τζάμια κι άρχισε να επικρατεί πανικός.

Η Έλενα τον παρακαλούσε να μην πυροβολεί…Ήταν αληθινό κι έπρεπε να το αντιμετωπίσω» είπε ο γνωστός hairstylist και η περιγραφή του ήταν καθηλωτική.

View this post on Instagram

4 ever ✨

A post shared by Panos Kallitsis (@panoskallitsis) on

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα διηγήθηκε ο Πάνος Καλλίτσης:

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024