Το προσεχές Σάββατο 15/6 ο Σέρχιο Ράμος θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Πίλαρ Ρούμπιο.
Ο γάμος -που θα τελεστεί στον καθεδρικό ναό της Σεβίλλης- είναι το event της χρονιάς στην Ισπανία και θα παραβρεθοιύν πρώην και νυν αστέρες της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και της Μπαρτσελόνα (λόγω συνύπαρξης με τον Ράμος στην Εθνική). Θα καταγραφεί όμως και μία ηχηρή απουσία, καθώς δεν εστάλη προσκλητήριο στον Ρονάλντο. Για την ακρίβεια θα υπάρχει ένας Ρολάντο, αλλά θα είναι ο Βραζιλιάνος, το «φαινόμενο»…
Ο Κριστιάνο δεν θα παραβρεθεί, καθώς όπως λέγεται οι δύο πρώην καλοί φίλοι και συμπαίκτες στη Ρεάλ, ψυχράθηκαν μετά τη μεταγραφή του Πορτογάλου άσου στη Γιουβέντους. Κατά τ’ άλλα ο Σέρχιο Ράμος έχει καλέσει στον γάμο του τον, για δύο χρόνια συμπαίκτη του, Ντέιβιντ Μπέκαμ και τη σύζυγό του, Βικτόρια.
Επίσης, καλεσμένος είναι και ο… αιώνιος εχθρός (μόνο σε συλλογικό επίπεδο) του Ράμος, Ζεράρ Πικέ μαζί με τη Σακίρα, αλλά θα υπάρχει μία μεγάλη και μη αναμενόμενη απουσία.
Οι καλεσμένοι συνολικά θα είναι 500, μεταξύ των οποίων και οι Ζινεντίν Ζιντάν, Λούκα Μόντριτς, Τζόρντι Άλμπα, Σέρχιο Μπουσκέτς, Φερνάντο Ιέρο, ο Ρομπέρτο Κάρλος και ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.
Όσον αφορά τον Κασίγιας ίσως να μην μπορέσει να παρευρεθεί εξαιτίας του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε. Μην ξεχνάμε ότι η σύζυγός του, Σάρα Καρμπονέρο, έχει κι αυτή θέματα υγείας καθώς υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο.
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι στη Λισαβόνα ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Σπόρτινγκ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και να χάνουν έδαφος στη μάχη με την Πόρτο για τον τίτλο.
Η Γκλάντμπαχ επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία και επικράτησε εκτός έδρας της Μάιντς με 1-0, με τους γηπεδούχους να μένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Καταιγιστικός ήταν ο Εργκίν Αταμάν στο flash interview μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Βαλένθια, καθώς υπογράμμισε ότι η ομάδα του έκανε λάθη και δεν άξιζε τη νίκη.