
Συρία : Δεχτήκαμε πυραυλική επίθεση και «ηλεκτρονικό πόλεμο» από το Ισραήλ
Επίθεση με πυραύλους και «ηλεκτρονικό πόλεμο» διεξήγαγε το Ισραήλ κατά της Συρίας, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το συριακό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.
Η συριακή αντιαεροπορική άμυνα απέτρεψε επίθεση του Ισραήλ εναντίον της Ταλ Αλ Χάρα, στη νότια Συρία, καταρρίπτοντας πυραύλους, μετέδωσε το συριακό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA.
Προκλήθηκαν ζημιές
Η Ταλ Αλ Χάρα, στην επαρχία Ντεράα, είναι λόφος στρατηγικής σημασίας που επιβλέπει το κατεχόμενο τμήμα των Υψιπέδων του Γκολάν.
Η πυραυλική επίθεση είχε αποτέλεσμα να προκληθούν μόνο ζημιές.
Οι ισραηλινές δυνάμεις διεξήγαγαν παράλληλα «ηλεκτρονικό πόλεμο», με παρεμβολές στα ραντάρ, σύμφωνα με το SANA.
Πηγή: ΑΠΕ
- Συγκεντρώνονται στο Θησείο οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε
- Gen Z και Millennials μετασχηματίζουν την εργασία θέτοντας τους δικούς τους όρους – Η εικόνα στην Ελλάδα
- Final Four: Κορυφώνονται τα αστυνομικά μέτρα λίγο πριν τη μετακίνηση των οπαδών
- Τσουκαλάς: Ο Φλωρίδης πιάστηκε αδιάβαστος. Παγιδεύτηκε στο ίδιο του το ψέμα
- Η Πενέλοπε Κρουζ στις Κάννες με την ταινία για τον Γκαρθία Λόρκα – Αποθέωση και συγκίνηση με 16’ χειροκρότημα
- Στο Προεδρικό Μέγαρο η πριγκίπισσα Άννα – Συναντήθηκε με τον Κωνσταντίνο Τασούλα




