Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αρμάνι Μιλάνο : Θέλει Ντατόμε και Γουαναμέικερ ο Μεσίνα

Αρμάνι Μιλάνο : Θέλει Ντατόμε και Γουαναμέικερ ο Μεσίνα

Ο Έτορε Μεσίνα ανέλαβε κι επίσημα τη Μιλάνο και έχει θέσει ήδη τους δύο πρώτους στόχους για την ενίσχυση της ιταλικής ομάδας

Η Αρμάνι ανακοίνωσε την πρόσληψη του Έτορε Μεσίνα, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και θα αποτελέσει τον διάδοχο του Σιμόνε Πιανιτζιάνι στον πάγκο της ιταλικής ομάδας.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει βάλει μπροστά ήδη τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας του ομάδας και έχει θέσει και τις δυο προτεραιότητες που έχει για την ενίσχυση της.

Ο 60χρονος Ιταλός πρώην βοηθός του Γκρεγκ Πόποβιτς στους Σαν Αντόνιο Σπερς, έχει βάλει στο μάτι τους Μπραντ Γουαναμέικερ και Τζίτζι Ντατόμε, οι οποίοι δεν θα μείνουν σε Σέλτικς και Φενέρ αντίστοιχα.

Ο Γουαναμέικερ αποχώρησε από τους Σέλτικς και η επιστροφή του στην Ευρώπη είναι δεδομένη, με τις περισσότερες ομάδες να κάνουν «ουρά» για να τον αποκτήσουν.

Από την άλλη ο Ιταλός φόργουορντ, έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε, όμως η παραμονή του δεν θεωρείται δεδομένη, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η τουρκική ομάδα. Κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσει, με πιθανότερο προορισμό το ΝΒΑ ή μια ομάδα στην Ευρώπη που θα του προσφέρει όλες τις ανέσεις και αρκετά χρήματα. Και η Μιλάνο είναι μια από αυτές.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024