Η ήττα από την Αρμενία φαίνεται πως δημιουργεί χάσμα στην Εθνική. Στις δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου πως χρειάζονται άμεσα αλλαγές και πως η Εθνική με την εικόνα που παρουσιάζει δεν είναι για… πουθενά, ο Άγγελος Αναστασιάδης απάντησε δημόσια με την παρακάτω δήλωση, δείχνοντας πως η ομάδα περνάει σε νέα φάση εσωστρέφειας…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αναστασιάδης ως απάντηση στον Παπασταθόπουλο:

«Εγώ να απαντήσω. Εγώ πιστεύω ότι θα πάμε στα τελικά. Εγώ το είπα βλέποντας εμάς και τις άλλες ομάδες. Εγώ πιστεύω πως μπορούμε. Εάν ο κ. Παπασταθόπουλος δεν το πιστεύει δεν μπορεί να είναι εδώ. Όποιος έχει αυτήν την άποψη δεν μπορεί να είναι εδώ. Τι θα πει τα παρατάμε; Εγώ δεν έμαθα να τα παρατάω.

Εμένα όμως δεν μου είπε ο Παπασταθόπουλος. Γιατί δεν το είπε στα αποδυτήρια; Το ανακοίνωσε που; Στις εφημερίδες; Να μας το έλεγε ότι δεν μπορεί να συμμετέχει. Αυτομάτως βγάζει τον εαυτό του απ’ έξω από την Εθνική. Να γλιτώσουμε τα άλλα παιδιά. Ρωτήστε λοιπόν τον Φορτούνη, τον Σιόβα και τον Σάμαρη για το εάν κάποιος από αυτούς δεν το πιστεύει. Αυτή είναι η απάντηση που σας δίνω εγώ.

Στη συνέχεια της συνέντευξης Τύπου ο Άγγελος Αναστασιάδης απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις, ενώ έκλεισε και πάλι αναφερόμενος στις δηλώσεις Παπασταθόπουλου:

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.to10.gr