Δίκη Γιακουμάκη: Λιποθύμησε μάρτυρας – Την είχαν απειλήσει οι Κρητικοί στη Σχολή
Η νεαρή γυναίκα ήταν από τους ελάχιστους μάρτυρες που κατέθεσε ότι είδε να ασκείται βία στον Βαγγέλη Γιακουμάκη, περιγράφοντας μάλιστα ένα περιστατικό όπου τον χτυπούσαν στο πρόσωπο και τον έφτυναν
Με την κατάθεση πρώην σπουδάστριας της Γαλακτοκομικής Σχολής συνεχίστηκε σήμερα η δίκη της ομάδας των Κρητικών οι οποίοι κατηγορούνται για από κοινού και κατ’ εξακολούθηση επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Η νεαρή γυναίκα, που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, όπως και στην αρχική της κατάθεση, είπε πως είχε δει τους Κρητικούς να ασκούν βία σε βάρος του 19χρονου σπουδαστή, περιγράφοντας μάλιστα ένα περιστατικό όπου τον χτυπούσαν στο πρόσωπο και τον έφτυναν.. Κατά την εξέτασή της ένιωσε αδιαθεσία και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.
Σύμφωνα με το epirupost.gr, η κοπέλα είχε βρεθεί αντιμέτωπη με τις ύβρεις και τις απειλές ενός εκ των Κρητικών όταν για δική της υπόθεση, που αφορούσε στην βαθμολογία, θέλησε να διαμαρτυρηθεί στους υπεύθυνους της Σχολής. Τότε ο Κρητικός την απείλησε βγάζοντας μάλιστα και μαχαίρι.
Το περιστατικό, σύμφωνα με όσα είπε, το ανέφερε στην διεύθυνση της Σχολής και το μόνο που έγινε ήταν μία παρότρυνση την επόμενη ημέρα να μην υπάρχουν μαχαίρια στα δωμάτια της εστίας.
Μετά την αδιαθεσία της μάρτυρος, η δίκη διεκόπη και θα συνεχιστεί αύριο το πρωί.
Τραγικές φιγούρες οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη που παρακολουθούσαν συντετριμμένοι τη διαδικασία.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).