Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ : Πτώση με αλεξίπτωτο αγκαλιά με ομοίωμα της κούπας

ΠΑΟΚ : Πτώση με αλεξίπτωτο αγκαλιά με ομοίωμα της κούπας

Ένας φίλος του Δικέφαλου πήδηξε από αεροπλάνο με αλεξίπτωτο από τα 13.000 πόδια φορώντας φανέλα του ΠΑΟΚ και αγκαλιά με ένα ομοίωμα της κούπας του πρωταθλήματος

Ο Γιάννης Χατζόπουλος, γνωστός ΠΑΟΚτσής με το παρατσούκλι «Johnnyxatz» βρέθηκε για διακοπές στο Ντουμπάι. Εκεί αποφάσισε να ξεπεράσει την υψοφοβία που είχε από μικρός.

«Μέσα Σε 2 μέρες έπεσα από ουρανοξύστη και από αεροπλάνο, τη στιγμή που μικρός φοβόμουν μην πέσω από το κρεβάτι και μέχρι πρότινος δεν κοιτούσα ούτε από ταράτσα κάτω! Είναι ωραίο να ξεπερνάς τα όριά σου…», τόνισε.

Έκανε όμως και κάτι μοναδικό και άκρως ΠΑΟΚτσήδικο: στην πτώση που έκανε με αλεξίπτωτο από αεροπλάνο, δεν φορούσε μόνο φανέλα του Δικέφαλου, αλλά είχε μαζί του αγκαλιά και ένα χάρτινο ομοίωμα του πρωταθλήματος που πήρε φέτος η ομάδα!

«Πιο ψηλά δε σηκώθηκε κούπα ποτέ στα χρονικά… 13.000 πόδια στον ουρανό του Ντουμπάι. Όλους τρέλα σας πουλάμε…», έγραψε στα social media.

Ακόμη τόνισε: «Όλοι στο αεροπλάνο έμαθαν από μένα τι έκανε φέτος ο ΠΑΟΚ. Για το αήττητο πρωτάθλημα που πήραμε, για το Κύπελλο, για το νταμπλ… Άραβες, Αφρικανοί και Κινέζοι ενημερώθηκαν για το μεγαλείο του ΠΑΟΚ. Ο πιλότος μου είπε ότι έχουν κάνει πολλοί ελεύθερη πτώση με φανέλες από τις ομάδες τους, αλλά ποτέ στο παρελθόν κανένα δεν έφερε μαζί του και ομοίωμα του πρωταθλήματος! Η συνέχεια για τη διάδοση του μεγαλείου του ΠΑΟΚ έπεται σε πιο ακραία μέρη, εκτός πολιτισμού προς Ασία και σε ζούγκλες. Staytuned…».

https://www.instagram.com/p/ByiZYtgJNPb/?utm_source=ig_embed

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024