Η Ρόμα ανακοίνωσε κι επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πάουλο Φονσέκα, ο οποίος θα είναι ο νέος προπονητής του συλλόγου για τα επόμενα δύο χρόνια διαδεχόμενος τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ο Φονσέκα ήταν τεχνικός της Σαχτάρ τα προηγούμενα τρία έτη όπου και πανηγύρισε ισάριθμα νταμπλ και επέλεξε να συνεχίσει στους τζιαλορόσι.

Ο Πορτογάλος, ο οποίος συνεργάστηκε και με τον νέο προπονητή της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο (2016-17), διαδέχεται στον πάγκο του ιταλικού συλλόγου τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αναλαμβάνω τη Ρόμα και θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του συλλόγου για την ευκαιρία που μου δίνει. Είμαι ενθουσιασμένος και έχω κίνητρο για την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας και ανυπομονώ να μετακομίσω στη Ρώμη για να συναντήσω τους οπαδούς μας, αλλά και να ξεκινήσω τη δουλειά. Είμαι σίγουρος ότι θα δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό», τόνισε ο Φονσέκα.

«Ο Πάουλο είναι νέος προπονητής και με φιλοδοξίες και εμπειρία σε διεθνές επίπεδο, με νοοτροπία προπονητή, ο οποίος είναι γνωστός για τη γενναιότητά του και για την επιθετική φιλοσοφία ποδοσφαίρου, που θα ενθουσιάσει τους οπαδούς. Από την πρώτη στιγμή που μίλησα μαζί του μου εξέφρασε την επιθυμία του να έρθει στην ομάδα, δείχνοντας ενθουσιασμένος στην πρόκληση που είχε μπροστά του, θέλοντας να συνεργαστεί με τους παίκτες μας για να δημιουργήσει μια ομάδα για την οποία οι οπαδοί μας θα νιώθουν υπερήφανοι», τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου, Τζέιμς Παλότα.

Γράψτε το σχόλιο σας