
Επικός καυγάς Αρβανίτη – Παπαδημητρίου
Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Αρβανίτη, και του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Παπαδημητρίου, στο πλαίσιο τηλεοπτικής εκπομπής της ΕΡΤ.
Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Αρβανίτη, και του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Παπαδημητρίου, στο πλαίσιο τηλεοπτικής εκπομπής της ΕΡΤ.
Η κόντρα ανάμεσα στους δύο ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή που βρέθηκαν πλάι ο ένας στον άλλο. Ομως, οι τόνοι ανέβηκαν, όταν ο κ. Αρβανίτης διέκοψε τον κ. Παπαδημητρίου. «Εχω αρχίσει να νυστάζω» σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος της ΝΔ, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι η έπαρση της δύναμης του ιδιοκτήτη σας και του πολιτικού σας προϊσταμένου. Εγώ αυτό δεν θα το ανεχτώ» του απάντησε ο κ. Αρβανίτης.
(Δείτε το επικό σημείο του καυγά από το 13.25)
«Άμα δεν το ανέχεστε, μπορείτε να φύγετε» αντέτεινε ο κ. Παπαδημητρίου, που επέκρινε τον συνομιλητή του επειδή δεν προσήλθε στην εκπομπή στην ώρα του: «Δεν ήσασταν στην ώρα σας. Το πιο χαρακτηριστικό της συνέπειας, είναι να είναι κάποιος στην ώρα του. Σας περίμενα, παρ’ όλα αυτά, γιατί ήθελα να έχω τη χαρά να συζητήσουμε».
Παρά τις προσπάθειες των δημοσιογράφων της ΕΡΤ να ηρεμήσουν τα πνεύματα, η κόντρα συνεχίστηκε. Ο ένας εκ των παρουσιαστών ζήτησε από τον κ. Παπαδημητρίου να αφήσει τον συνομιλητή του να ολοκληρώσει. «Τι να ολοκληρώσει; Δεν κάνουμε σεξ, μια πολιτική συζήτηση κάνουμε» σχολίασε ο κ. Παπαδημητρίου. «Είστε αυθάδης» αντέδρασε ο κ. Αρβανίτης.
«Άλλωστε, όπως το έχετε πει, μια σοβαρή Χρυσή Αυγή θα βοηθούσε πολύ το πολιτικό σύστημα της χώρας. Είστε από αυτούς τους ανθρώπους» συμπλήρωσε. «Αν δεν το έχει πει, θα ζητήσω συγγνώμη».
«Είναι πολύ παλιά συζήτηση αυτή, ήταν το 2013, δεν θα μπω σε αυτή την κουβέντα. Δεν είναι “fake news”, είναι “συκοφάντικ news”» ήταν η απάντηση του κ. Παπαδημητρίου.
- Αμπελόκηποι: «Πήρα το πάπλωμα και μια λινάτσα, την τύλιξα και έκρυψα το πτώμα στο πατάρι» – Η κυνική απολογία του συζυγοκτόνου
- Παναθηναϊκός: Ο Νέστρουπ τίκαρε τα «πράσινα» κουτάκια
- Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Το μεγάλο φινάλε έρχεται την Τρίτη 2 Ιουνίου
- Θεσσαλονίκη: 25χρονος μπήκε στο μαγαζί 52χρονης, της έδειξε ερωτικό βίντεο και τη χτύπησε
- Ασυνήθιστη μεταμόσχευση δημιούργησε πειραματόζωα που φωτοσυνθέτουν με τα μάτια
- Γιώργος Μπαρτζώκας, η φαντασία στην εξουσία






