
Ζαχαράκη : Fake news της κυβέρνησης η υπόθεση της χελώνας
Σήμερα τα υπόγεια του Μαξίμου διέδωσαν μια ακόμη πιο εξωφρενική ιστορία. Ότι δήθεν οι κάτοικοι του Καστελόριζου έδεσαν μια θαλάσσια χελώνα για να τη δει ο κ. Μητσοτάκης, ενώ αυτή είχε απλά μπλεχτεί για λίγο στο σχοινί μιας βάρκας, δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.
«Σήμερα τα υπόγεια του Μαξίμου, αφού επανέφεραν το παραμύθι της επταήμερης εργασίας, διέδωσαν μια ακόμη πιο εξωφρενική ιστορία. Ότι δήθεν οι κάτοικοι του Καστελόριζου έδεσαν μια θαλάσσια χελώνα για να τη δει ο κ. Μητσοτάκης, ενώ αυτή είχε απλά μπλεχτεί για λίγο στο σχοινί μιας βάρκας», δήλωσε η Σοφία Ζαχαράκη.
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ πρόσθεσε: «Την εξωφρενική αυτή είδηση αναπαρήγαγαν μάλιστα αμέσως όλα τα ελεγχόμενα από τον ΣΥΡΙΖΑ sites. Γεγονός που αποδεικνύει και τον μηχανισμό προπαγάνδας και fake news που έχει στήσει η απερχόμενη κυβέρνηση. Είναι προφανές ακόμη και σήμερα ότι δεν έχουν καταλάβει το μήνυμα που τους έστειλαν οι Έλληνες πολίτες».
- Κόνιτσα: Επιχείρηση διάσωσης 53χρονης από το μονοπάτι Αώου
- Η στιγμή που 50χρονος βάζει φωτιά στην Άνοιξη Αττικής – Συνελήφθη για εμπρησμό από πρόθεση – Βίντεο ντοκουμέντο
- Σοκαριστική απόφαση Ισραήλ: Οι κροκόδειλοι του Νείλου θα εκτρέφονται για να χρησιμοποιηθούν σε φυλακές
- Άρης: Έρχεται την Κυριακή (19/7) και ολοκληρώνει τη μεταγραφή του ο Ντέλε-Μπασίρου
- Αρβανίτης για Μητσοτάκη: Η κυβέρνηση της συγκάλυψης πανηγυρίζει για το Κράτος Δικαίου μετά την έκθεση της ΕΕ
- Πώς ο τουρισμός θρέφει την ακρίβεια – Οι ταξιδιωτικές υπηρεσίες ως δομικός παράγοντας του πληθωρισμού

