Η Βίκυ Καγιά, ως λάτρης των social media, αποφάσισε να μοιραστεί στιγμιότυπα από το backstage του GNTM 2, με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για τον δεύτερο κύκλο του GNTM και οι οντισιόνς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουν ήδη ξεκινήσει.

Οι κριτές του διαγωνισμού ομορφιάς – Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρης Σκουλός και Άγγελος Μπράτης –  είναι ενθουσιασμένοι με την επιστροφή του ριάλιτι και δεν χάνουν ευκαιρία να μοιράζονται με τους φαν του GNTM στα social media, στιγμιότυπα από τις οντισιόν.

Μία πρώτη άλλωστε γεύση από την πολυαναμενόμενη επιστροφή του ριάλιτι μόδας στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, πήραμε μέσα από το τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσει.

Η Βίκυ Καγιά στις οντισιόν του GNTM

Πρόσφατα η Βίκυ Καγιά, η οποία  και αυτή τη φορά θα έχει διπλό ρόλο στην εκπομπή, ως κριτής αλλά και ως παρουσιάστρια, δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφήνοντάς μας να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στις προετοιμασίες του GNTM.

Στις φωτογραφίες, από τις  οντισιόν στην Αθήνα, η πάντα εντυπωσιακή  Βίκυ Καγιά, ποζάρει την ώρα του μακιγιάζ λίγο πριν αρχίσουν τα γυρίσματα….