Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, «After Dark» βρέθηκε ο γνωστός παρουσιαστής Δημήτρης Παπανώντας, όπου και έκανε «πιπεράτες» αποκαλύψεις για την ερωτική του ζωή.

Συγκεκριμένα, στο «εξολομογητήριο» του Θέμη Γεωργαντά, ο Δημήτρης Παπανώτας αποκάλυψε πως έχει κάνει σεξ στην κεντρική λεωφόρο στο Χαλάνδρι, ενώ μάλιστα οι οδηγοί ταξί κατάλαβαν ποιος είναι και του φώναζαν.

Ο ίδιος, μιλώντας για αυτό το περιστατικό είπε:

«Είχα σχέση με μια κοπέλα που ήταν κόρη γιατρού και είχαμε πάει σε κάτι κλαμπάκια στην Ανατολική Αττική. Είχαμε πάει με δύο αυτοκίνητα, με το δικό μου και το δικό της, βρεθήκαμε εκεί. Στον γυρισμό το ένα αυτοκίνητο ακολουθούσε το άλλο… Και εκεί στο Χαλάνδρι, πάνω στην κεντρική λεωφόρο, μου λέει κατέβα οπωσδήποτε. Περνούσαν ταξί και φώναζαν: Ρε Παπανώτα, τι είναι αυτά;»

Ο Δημήτρης Παπανώτας συνέχισε την «εξομολόγησή» του λέγοντας:

«Κατέβηκα για το αποχαιρετιστήριο φιλί, το καληνύχτα, το οποίο δυστυχώς προχώρησε τόσο πολύ που περνούσαν ταξί και φωνάζανε ρε Παπανώτα τι είναι αυτά;. Με καταλάβανε, αν και ήταν 4-5 τα ξημερώματα και σαββατοκύριακο που δεν έχει και κόσμο. Αισθάνθηκα περίεργα. Όχι στην είσοδο της πολυκατοικίας, σε ένα πεζούλι εκεί. Ευτυχώς ήταν φαρδύ το πεζοδρόμιο».

Παρακολουθήστε παρακάτω την σχετική εξομολόγηση του Δημήτρη Παπανώτα:

https://www.youtube.com/watch?v=fwvfK6HEVog

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο