Ούτε μια βδομάδα δεν κατάφερε να παραμείνει «ακέραιη» μέρος της έκθεσης Athens Photo World που φιλοξενείται στο Μουσείο.
Σύμφωνα με δημοσίευση του φεστιβάλ στη σελίδα του στο Facebook, άγνωστοι «συλλέκτες τέχνης», όπως ειρωνικά τους χαρακτηρίζει, έκλεψαν μερικές από τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στον φράκτη που υπάρχει μεταξύ Θησείου και οδού Πειραιώς.
«Δυστυχώς εχτές το βράδυ «Συλλέκτες Τέχνης» έκλεψαν πέντε φωτογραφίες της Έκθεσης «Ελλάδα» στην Ερμού (μεταξύ Θησείου και οδός Πειραιώς). Τα τυπώματα που παρέμειναν, θα εκτίθενται δίπλα από το κτίριο της Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων στην Ερμού 134, Θησείο» αναφέρει η ανάρτηση.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.