Η Λάουρα Νάργες είναι ένα νέο κορίτσι που νιώθει υπέροχα με το σώμα της και ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες από τις εμφανίσεις της σε διάφορες παραλίες. Τα μαγιό που επιλέγει αναδεικνύουν την αψεγάδιαστη σιλουέτα της και αφήνει άναυδους όλους του ακολούθους της στο Instagram!

Όπως είχε δηλώσει και η ίδια στο παρελθόν, έχει δεχτεί πολλή και σκληρή κριτική για το σώμα της, με αποτέλεσμα να πληγώνεται. «Δεν μπορώ όμως να κατηγορήσω κανέναν από εκείνους για αυτό τελικά.. Πληγωνόμουν γιατί δεν αισθανόμουν η ίδια καλά. Σήμερα καταλαβαίνω πως ότι δε μου αρέσει απλά το αλλάζω και καταφέρνω κάθε μέρα να αγαπώ το σώμα μου ακόμα πιο πολύ.» έχει δηλώσει η ίδια.

Στον «αγώνα» της να αγαπήσει το σώμα της, έμαθε να το αποδέχεται ακριβώς όπως είναι και μπορεί πια ελεύθερη να απολαμβάνει τον ήλιο φορώντας μπικίνι.

Αυτήν τη φορά μάλιστα, η παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία με μαγιό και παρεό, αποστομώνοντας τους επικριτές της ενώ οι χρήστες του Instagram δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους!

Με το μαύρο της μαγιό και ένα παρεό ποζάρει ανέμελη, απολαμβάνοντας τον καλοκαιρινό ήλιο! Η σιλουέτα της είναι μοναδική ενώ η παρουσιάστρια ακόμα και άβαφη παραμένει πανέμορφη!