Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παντρεύεται η Ηλιάκη - Την «κάρφωσε» η κουμπάρα της

Παντρεύεται η Ηλιάκη – Την «κάρφωσε» η κουμπάρα της

Μια φάρσα της γνωστής παρουσιάστριας έγινε η αιτία για την αποκάλυψη

Τηλεφωνική φάρσα στον αέρα της εκπομπής «Η Φωλιά των Κου Κου» αποφάσισε να κάνει η Μαρία Ηλιάκη για να πειράξει την στενή της φίλη Κατερίνα Καραβάτου και το σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη.

Η όμορφη παρουσιάστρια άλλαξε τη φωνή της και, προσποιούμενη την τηλεθεάτρια της πρωινής εκπομπής, ζήτησε από την Κατερίνα Καραβάτου τα… στέφανα και το νυφικό της!

«Θα τρελαθώ κύρια Κατερίνα! Ποιος είναι; Τηλεφωνώ από το Ρέθυμνο, από τον φούρνο. Αχ κύριε Κρατερέ μου τι ωραία μπλούζα που φοράτε σήμερα! Θα κάνω πέντε τούμπες  από την χαρά μου! Αχ κύρια Κατερίνα εσείς είστε; Κοιτάξτε εγώ θα ήθελα μία χάρη! Παντρεύω την κόρη μου και δεν έχω λεφτά για τα στέφανα! Μήπως μπορείτε να μας τα κάνετε δώρο; Αχ κι αυτό το νυφικό αν μπορείτε! Εγώ πήρα για τα στέφανα, αρχικά!»

Ωστόσο, το αστείο φαίνεται πως της γύρισε «μπούμερανγκ» καθώς η γνωστή παρουσιάστρια πήρε την εκδίκησή της. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε ότι η γλυκιά Μαρία ετοιμάζεται να παντρευτεί με τον αγαπημένο της, με την ίδια μάλιστα να γίνεται κουμπάρα, αφήνοντας ακόμη και το πάνελ της εκπομπής με το στόμα ανοιχτό.

«Γιατί το έκανες αυτό;  Αυτό θα το πληρώσεις πολύ ακριβά! Θα το πληρώσεις πολύ ακριβά και θα σου πω πως! Όταν θα σε παντρεύω, γιατί να αυτή είναι η είδηση! Εγώ θα τους παντρέψω αυτούς τους δύο! Όταν θα σε παντρεύω, θα σου φέρω τα ειδικά στέφανα που χρειάζεσαι εσύ για να βάλεις μυαλό να πάρεις τον Στέλιο μας, αυτό έχω να σου πω μόνο! Όχι, θα βγαίνεις εσύ να μου κάνεις φάρσα και δεν θα σε δώσω εγώ στον αέρα! Το κρατάω κρυφό τόσο καιρό! Άτιμη θα το πληρώσεις!»

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024