
Νοβίτσκι: «Θα κάνω αίτηση για την Αμερικανική υπηκοότητα»
Ο πρώην σταρ των Ντάλας Μάβερικς, Ντιρκ Νοβίτσκι, παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων ανέφερε πως σκέφτεται σοβαρά να πάρει την Αμερικανική υπηκοότητα.
Ο Ντιρκ Νοβίτσκι ολοκλήρωσε την τεράστια καριέρα του και πλέον μπορεί να αφοσιωθεί στην οικογένεια του. Ο Γερμανός σταρ παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Dallas Morning News» αναφέροντας πως σκέφτεται να λάβει την Αμερικανική υπηκοότητα.
Φαίνεται πως το Τέξας έμεινε στην καρδιά του 40χρονου πρώην παίκτη των Ντάλας Μάβερικς και έπειτα από 21 χρόνια καριέρας θα παραμείνει στην Αμερική αφού έχει ήδη ξεκινήσει την έκδοση πράσινης κάρτας.
Αναλυτικά όσα είπε ο Ντιρκ Νοβίτσκι:
«Έχουμε ξεκινήσει τη διαδικασία για την έκδοση πράσινης κάρτας. Όταν την αποκτήσουμε εγώ κι η γυναίκα μου, χρειάζονται νομίζω πέντε χρόνια για να κάνουμε αίτηση για να γίνουμε Αμερικανοί πολίτες. Τα παιδιά μας δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα διότι γεννήθηκαν εδώ. Εμείς είμαστε ακόμη με βίζα, οπότε ελπίζουμε να καταφέρουμε να πάρουμε διαβατήριο».
- Το απίθανο σόου στο MetLife Stadium πριν την έναρξη του τελικού – Άνοιξε την τελετή λήξης του Μουντιάλ ο IShowSpeed (vids)
- Τραγωδία στο Μάτι: Συγκίνηση στο μνημόσυνο για τα 104 θύματα της φονικής πυρκαγιάς
- «Φιάσκο» στο MetLife πριν τον τελικό του Μουντιάλ – Χάος, ουρές χιλιομέτρων και ένταση έξω από το γήπεδο (vid)
- LIVE: Ισπανία – Αργεντινή
- Χαλκιδική: Επαναπατρίζονται στη Μολδαβία οι τρεις σοροί της οικογένειας που ξεκληρίστηκε στο τροχαίο
- Λεσόρ και Γιαμπουσέλε διασκέδασαν μαζί με τον Φρανσίσκο (vid)


