Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χατζηδάκης: Μετεκλογικές συνεργασίες ακόμα και με αυτοδυναμία της ΝΔ

Χατζηδάκης: Μετεκλογικές συνεργασίες ακόμα και με αυτοδυναμία της ΝΔ

«Έχουμε πει ότι και αυτοδυναμία να έχουμε εμείς θα στραφούμε και προς την πλευρά του ΚΙΝΑΛ και προς όλους όσους θέλουν να ακούσουν για να στείλουμε το μήνυμα ότι αλλάζει σελίδα στη χώρα», δήλωσε ο Κωστής Χατζηδάκης

Την βούληση της Νέας Δημοκρατίας να επιδιώξει μετεκλογικές συνεργασίες ακόμη και στην περίπτωση που εξασφαλίσει αυτοδυναμία, επανέλαβε ο  αντιπρόεδρος του κόμματος Κωστής Χατζηδάκης.

«Η επιδίωξη μας στην προεκλογική περίοδο είναι να προβάλουμε τις θέσεις μας, το πρόγραμμά μας, την Ελλάδα των ευκαιριών απέναντι στην Ελλάδα της διανομής της φτώχειας και τελικά του αέρα του κοπανιστού. Να κάνουμε ανανέωση με ποιότητα στα ψηφοδέλτιά μας και αφού τα κάνουμε όλα αυτά, αν υπάρχει θέμα πολιτικής σταθερότητας θα μιλήσουμε και για την πολιτική σταθερότητα. Η χώρα πρέπει πράγματι να κυβερνηθεί. Ο στόχος είναι να υπάρχει σταθερότητα στη χώρα. Η όποια αυτοδυναμία είναι μέσον. Έχουμε πει ότι και αυτοδυναμία να έχουμε εμείς θα στραφούμε και προς την πλευρά του ΚΙΝΑΛ και προς όλους όσους θέλουν να ακούσουν για να στείλουμε το μήνυμα ότι δεν αλλάζει κυβέρνηση, αλλάζει σελίδα στη χώρα», είπε ο κ. Χατζηδάκης.

«Υπάρχουν από το Σύνταγμα κάποιοι νόμοι που απαιτείται αυξημένη πλειοψηφία. Ο εκλογικός νόμος κλπ. Δεν θα είναι κακό αν μπορέσουμε να συμφωνήσουμε πχ στο φορολογικό νομοσχέδιο», πρόσθεσε για να καταλήξει: «Η ΝΔ έρχεται για να χτίσει, όχι για να γκρεμίσει, για να ενώσει και όχι για να διχάσει».

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024