
Basket League : Ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων για το Περιστέρι
Τιμωρία μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια στον 3ο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό επιβλήθηκε στο Περιστέρι, το οποίο θα εκτίσει την ποινή του στον πρώτο μικρό τελικό
Ο 3ος ημιτελικός των playoffs της Basket League ανάμεσα στο Περιστέρι και τον Παναθηναϊκό στιγματίστηκε από επεισόδια που έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο του «Ανδρέας Παπανδρέου», μετά το τέλος του αγώνα.
Αποτέλεσμα των επεισοδίων ήταν να προκληθούν ζημιές σε αυτοκίνητα από οπαδούς των γηπεδούχων.
Γι’ αυτόν τον λόγο η αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για το Περιστέρι, την οποία θα εκτίσει στον πρώτο μικρό τελικό της Basket League, κόντρα στον ηττημένο του άλλου ημιτελικού, ΑΕΚ-Προμηθέας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«107/7-6-2019
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Επιβάλλεται στην ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ για επεισόδια στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων αμέσως μετά την λήξη του αγώνα τα οποία έχουν σχέση με την εγκαλούμενη Κ.Α.Ε. και τα οποία χαρακτηρίζονται δυσφημιστικά για το άθλημα, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ της 3-6-2019».
- Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις χτυπούν με drones και πυραύλους το Κίεβο
- Συρία: Ερευνα για πιθανά εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ, ζητά η Διεθνής Αμνηστία
- Σουδάν: Ελλειψη πολιτικής βούλησης για να τερματιστεί ο εμφύλιος πόλεμος, καταγγέλλουν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα
- Ιράν: Απαγχονίστηκαν 2 άνδρες, ο ένας για «κατασκοπεία» υπέρ της Μοσάντ και ο άλλος γιατί «σκότωσε» αστυνομικό
- Θάνατος Μάθιου Πέρι: Φυλάκιση 2 ετών σε πρώην παραγωγό του Χόλιγουντ για την παράνομη διακίνηση κεταμίνης
- Διαψεύδουν τα ΗΑΕ ότι ο Νετανιάχου επισκέφθηκε τη χώρα, μεσούντος του πολέμου κατά του Ιράν
