Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ κατηγορεί Κουβέλη για ρουσφετολογικές προσλήψεις

ΝΔ κατηγορεί Κουβέλη για ρουσφετολογικές προσλήψεις

Όλες οι υπουργικές αποφάσεις του υπουργού Ναυτιλίας, Φώτη Κουβέλη, που αφορούν τη διαδικασία προσλήψεων Δοκίμων Σημαιοφόρων και Λιμενοφυλάκων στο Λιμενικό Σώμα θα ανακληθούν προειδοποιεί ο τομεάρχης Ναυτιλίας της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης

Όλες οι υπουργικές αποφάσεις του υπουργού Ναυτιλίας, Φώτη Κουβέλη, που αφορούν τη διαδικασία προσλήψεων Δοκίμων Σημαιοφόρων και Λιμενοφυλάκων στο Λιμενικό Σώμα θα ανακληθούν την επομένη των εκλογών, τονίζει σε σημερινή δήλωσή του ο τομεάρχης Ναυτιλίας της ΝΔ, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Προσθέτει, επίσης, ότι το τελευταίο διάστημα «πληθαίνουν οι καταγγελίες για έκδοση σωρείας Αποφάσεων για την «τακτοποίηση» φιλικών προς τον υπουργό Ναυτιλίας, Προξενικών Λιμεναρχών και Προϊσταμένων Υπηρεσιών του Λιμενικού Σώματος, ενώ εκδίδονται κατά εκατοντάδες Αποφάσεις Απόσπασης Προσωπικού σε Υπηρεσίες επιθυμίας τους χωρίς αντικαταστάτες».

Ειδικότερα, ο κ. Πλακιωτάκης υποστηρίζει ότι ενώ «η χώρα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο οι «εκφραστές του καινούριου» στο πολιτικό μας σύστημα προσπαθούν να εφεύρουν όποια νοσηρή και παλαιοκομματική μεθόδευση υπάρχει, ώστε να μην διαλύσουν τη βουλή μήπως και προλάβουν να περάσουν τα ρουσφέτια τους και να τακτοποιήσουν τους ημετέρους τους».

Ακόμη και ο κήνσορας της Αριστεράς, ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Κουβέλης, προσθέτει, ο οποίος χαρακτηρίζεται για το ήθος και την ευθιξία του, «δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό του ρουσφετιού και της τακτοποίησης της αριστερής νομενκλατούρας».

Ο κ. Κουβέλης, σημειώνει, λίγο πριν πάρει την άγουσα για την αντιπολίτευση, προχώρησε σε δύο υπουργικές αποφάσεις που δείχνουν το μέγεθος της τρικυμίας που επικρατεί στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ημέρες.

«Συγκεκριμένα, ο Υπουργός κ. Κουβέλης με την υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 2045Β /4-6-2019) κίνησε τη διαδικασία προσλήψεων για Δοκίμους Σημαιοφόρους του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Επίσης, με την υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 2098Β/5-6-2019) προχώρησε στη διαδικασία προσλήψεων για Δόκιμους Λιμενοφύλακες (Σ.Δ Λ/Φ) του Λιμενικού Σώματος –Ελληνικής Ακτοφυλακής».

Παράλληλα, προσθέτει, πληθαίνουν οι καταγγελίες για έκδοση σωρείας Αποφάσεων  για την «τακτοποίηση» φιλικών προς τον Υπουργό Ναυτιλίας, Προξενικών Λιμεναρχών και Προϊσταμένων Υπηρεσιών του Λιμενικού Σώματος.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024