Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στελέχη της ΝΔ με συγγενείς στη Βουλή - Στην αντεπίθεση περνά η κυβέρνηση

Στελέχη της ΝΔ με συγγενείς στη Βουλή – Στην αντεπίθεση περνά η κυβέρνηση

Στο θέμα των μετατάξεων στη Βουλή, αναφέρθηκε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος διευκρινίζοντας ότι η εν λόγω διαδικασία, αφορούσε ήδη αποσπασμένους και ήδη μόνιμους δημόσιους υπαλλήλους και ξεκίνησε μετά από πρόταση της ΝΔ και συγκεκριμένα του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής και νυν βουλευτή κυρίου Τραγάκη.

Στο θέμα των μετατάξεων στη Βουλή, αναφέρθηκε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος διευκρινίζοντας ότι η εν λόγω διαδικασία, αφορούσε ήδη αποσπασμένους και ήδη μόνιμους δημόσιους υπαλλήλους και ξεκίνησε μετά από πρόταση της ΝΔ και συγκεκριμένα του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής και νυν βουλευτή κυρίου Τραγάκη.

Παράλληλα ο κ. Τζανακόπουλος έδωσε στη δημοσιότητα πόσοι και από ποια κόμματα αξιοποίησαν τη διαδικασία των μετατάξεων, ζητώντας μάλιστα από την ΝΔ την απόσυρση στελεχών της από τα ψηφοδέλτια.

Πηγή: onetv.gr

Στο θέμα των μετατάξεων στο ελληνικό Κοινοβούλιο, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος διευκρίνισε ότι η εν λόγω διαδικασία αφορούσε ήδη αποσπασμένους και ήδη μόνιμους δημόσιους υπαλλήλους, και ξεκίνησε μετά από πρόταση της ΝΔ και συγκεκριμένα του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής και νυν βουλευτή κυρίου Τραγάκη. Η διαδικασία ήταν βασισμένη στο νόμο περί κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων και έγινε ομόφωνα δεκτή από όλα τα κόμματα στην Επιτροπή Κανονισμού της Βουλής, ανέφερε ο εκπρόσωπος.

Παράλληλα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έδωσε στη δημοσιότητα πόσοι και από ποια κόμματα αξιοποίησαν τη διαδικασία των μετατάξεων:

– 3 αποσπασμένοι στο γραφείο του προέδρου της Βουλής

– 6 αποσπασμένοι σε γραφεία αντιπροέδρων της Βουλής, του ΣΥΡΙΖΑ

– 4 αποσπασμένοι σε γραφεία αντιπροέδρων της ΝΔ

– 4 αποσπασμένοι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ

– 3 αποσπασμένοι στο γραφείο του αντιπροέδρου του ΚΙΝΑΛ

– 2 αποσπασμένοι στο γραφείο του αντιπροέδρου των ΑΝΕΛ

– 1 αποσπασμένος στο γραφείο του αντιπροέδρου της Ένωσης Κεντρώων

– 1 αποσπασμένος στο γραφείο του πρώην πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου

– 1 αποσπασμένη στο γραφείο του πρώην προέδρου της Βουλής, Βύρωνα Πολύδωρα

Υπογραμμίζοντας ότι επί ημερών του ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε ούτε μία μονιμοποίηση στη Βουλή, αντέτεινε ο Δ. Τζανακόπουλος, «θα μπορούσαμε όπως αντιλαμβάνεστε να πολλαπλασιάσουμε τον κατάλογο και για άλλα στελέχη της ΝΔ που στο παρελθόν διετέλεσαν πρόεδροι, αντιπρόεδροι, υπουργοί ή βουλευτές», παρατήρησε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης και συνέχισε: «Όμως το κρίσιμο σε αυτή τη φάση δεν είναι αυτό αλλά αν τουλάχιστον αυτοί οι δύο (σ.σ. οι κ.κ. Τραγάκης και Δημοσχάκης) θα έχουν την ευθιξία που επέδειξε η κυρία Χριστοδουλοπούλου να αναγνωρίσουν το λάθος τους και να αποσυρθούν από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, και αν όχι, αναρωτιέμαι, αν τουλάχιστον ο κύριος Μητσοτάκης προτίθεται να πράξει όπως ο πρωθυπουργός αποσύροντάς τους από τα ψηφοδέλτια».

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024