Το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση έχει σκεφτεί ο Νάτσο Σκόκο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του.

Ο Αργεντινός, ο οποίος την τριετία 2008-2011 αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τα χρώματα της ΑΕΚ και έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της Ενωσης, τόνισε έχει σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να «κρεμάσει τα παπούτσια του», καθώς πλέον βρίσκεται στο 34ο έτος της ηλικίας του.

Ο Λατινοαμερικάνος άσος μίλησε επίσης για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε την περσινή σεζόν και στάθηκε στο γεγονός ότι έχασε τους δύο τελικούς με την Μπόκα Τζούνιορς για το Λιμπερταδόρες.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι 34 ετών και θα ήταν ψέμα αν έλεγα ότι δεν έχω σκεφτεί την απόσυρση από την ενεργό δράση. Δεν έχει περάσει όμως από το μυαλό μου να φύγω από τη Ρίβερ. Πέρασα δύσκολες στιγμές φέτος. Το ότι έχασα τους τελικούς του Λιμπερταδόρες με πόνεσε όσο λίγα πράγματα στην καριέρα μου. Αυτό όμως με κάνει περισσότερο να θέλω να επανέλθω και να πάρω τη ρεβάνς. Να μείνω στη Ρίβερ και να πάρουμε ξανά το Κύπελλο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας