
Εθνική Ιταλίας : Εγκώμια Βεράτι για την Ελλάδα
Ο Μάρκο Βεράτι μίλησε για το παιχνίδι της Ιταλίας με την Ελλάδα στο ΟΑΚΑ (8/6, 21:45) και τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει αλλάξει και παίζει πολύ καλά
Ο Μάρκο Βεράτι με δηλώσεις του στην Gazzeta Dello Sport αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Ιταλίας με την Ελλάδα για τα προκριματικά του Euro 2020 (8/6, 21:45, ΟΑΚΑ) και τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει αλλάξει και παίζει πολύ καλά.
Παράλληλα, ο μέσος της σκουάντρα ατζούρα τόνισε ότι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι καυτή, ενώ ξεκαθάρισε πως η Ιταλία θα είναι πανέτοιμη για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Το ταξίδι στην Αθήνα θα είναι πολύ δύσκολο .Η Ελλάδα έχει αλλάξει πολύ, πλέον παίζει πολύ καλά και το γήπεδο θα είναι καυτό. Είναι ένας από τους ανταγωνιστές μας για την πρωτιά ,η οποία είναι και ο στόχος μας. Θα είμαστε έτοιμοι και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένας υπέροχος αγώνας».
- Άρης: Τα επιχειρήματα των «κίτρινων» για να πείσουν τον Βασίλη Σπανούλη
- Καταιγίδες και χαλάζι χτύπησαν Ήπειρο και Κρήτη – Ανησυχία για ζημιές σε καλλιέργειες
- Πέθανε ο πρόεδρος του ΕΟΔΑΣΑΑΜ Γεώργιος Δριτσάκος
- Λευκός Οίκος: «Πλήρως κατασκευασμένο» το «μνημόνιο κατανόησης» που παρουσίασαν τα ΜΜΕ του Ιράν
- Σέρρες: Πώς έγινε η τραγωδία με το παιδί που βρέθηκε νεκρό σε αρδευτικό κανάλι – Το αναζητούσε η μητέρα του για ώρες
- Λίβανος: Το Ισραήλ εξέδωσε εντολή εκκένωσης για την Τύρο – Σκοτώθηκε Λιβανέζος στρατιώτης



