
ΚΚΕ για το αφορολόγητο: Η απάτη της δήθεν κοινωνικής ευαισθησίας του ΣΥΡΙΖΑ
Απ' τη μια μεριά καταργούν προεκλογικά ένα αντιλαϊκό μέτρο, που οι ίδιοι έχουν ψηφίσει και απ' την άλλη το αναιρούν, μέσα στο ίδιο άρθρο μάλιστα, καταργώντας "αντίμετρα" όπως είναι η μείωση του ΕΝΦΙΑ, αναφέρει το κόμμα του Περισσού
«Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται η απάτη της δήθεν κοινωνικής ευαισθησίας του ΣΥΡΙΖΑ. Απ’ τη μια μεριά καταργούν προεκλογικά ένα αντιλαϊκό μέτρο, που οι ίδιοι έχουν ψηφίσει και απ’ την άλλη το αναιρούν, μέσα στο ίδιο άρθρο μάλιστα, καταργώντας “αντίμετρα” όπως είναι η μείωση του ΕΝΦΙΑ κ.α. Αρπάζουν δηλαδή απ’ την άλλη τσέπη, για να μη θιγούν τα ματωμένα υπερπλεονάσματα, τα οποία και αυτά προέρχονται απ’ τη συνεχή αφαίμαξη του εισοδήματος του λαού» επισημαίνει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για την τροπολογία της κυβέρνησης σχετικά με τη μείωση του αφορολόγητου.
«Αποδεικνύεται, επίσης, ότι ο κ. Τσίπρας, παρά τους σημερινούς του λεονταρισμούς, είναι πλήρως ευθυγραμμισμένος με τη δημοσιονομική πειθαρχία της Κομισιόν. Έτσι εξηγείται γιατί στις 15 Μάη αρνήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει την καθαρή πρόταση του ΚΚΕ για τη μείωση του αφορολόγητου” προσθέτει το σχόλιο του Κόμματος καταλήγοντας “μόνη λύση σήμερα είναι η υπερψήφιση της τροπολογίας του ΚΚΕ, για την πραγματική κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου χωρίς όρους και προϋποθέσεις, που πλήττουν πάλι το λαό”.
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
