Συγκεντρώσαμε τους πέντε πιο «καυτούς» Έλληνες μπαμπάδες της showbiz, που αναστατώνουν το κοινό και κάνουν τις θαυμάστριες τους να παραληρούν.

Δεν θα μπορούσαμε παρά να ξεκινήσουμε από τον πανέμορφο και ταλαντούχο Σάκη Ρουβά. Αγαπήθηκε πολύ και από πολλές, όχι μόνο για την φωνή του, το υπέροχο χαμόγελο και το αινιγματικό του βλέμμα αλλά και για το κορμί του, το οποίο διατηρεί ακμαίο κατά την πάροδο του χρόνου.

Συνεχίζουμε με τον πρώην σύζυγο της Μαρίας Μπακοδήμου, Δημήτρη Αργυρόπουλο, μπαμπά δύο κούκλων γιων. Ντυμένος casual ή και με «τα καλά του», σοβαρός ή χαμογελαστός, ποζάροντας για την κάμερα ή αυθόρμητος αποτελεί έναν από τους πιο σέξι μπαμπάδες.

Μένοντας στην κατηγορία των πρώην συζύγων, θα περάσουμε στον Θοδωρή Μαραντίνη, ο οποίος προσφάτως ακολούθησε διαφορετικό δρόμο από εκείνο της Σίσσυ Χρηστίδου. «Proud Daddy» όπως δηλώνει και ο ίδιος ποζάρει μόνο με την πετσέτα του και αναστατώνει…

Έλληνας διεθνής αθλητής του πόλο και πατέρας ενός γιου, ο Αντώνης Βλοντάκης όπως είναι φυσικό συγκατελέγεται στους πιο σεξι μπαμπάδες της ελληνικής showbiz.

Τελευταίος αλλά εξίσου σημαντικός είναι ο Αποστόλης Τότσικας, ηλικίας 36 ετών και μπαμπάς δίδυμων. Ο Έλληνας ηθοποιός είναι πολύ σέξι και δεν το κρύβει καθόλου…