
Κατερίνα Καινούργιου: φοράει μαγιό και «αναστατώνει»
Με έξτρα καλοκαιρινή διάθεση ποζάρει η Κατερίνα Καινούργιου και κόβει την ανάσα...
Η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχεται το καλοκαίρι με «καυτό» μαγιό και κάνει τους εκατοντάδες followers της στο Instagram να παραληρούν.
Η πανέμορφη παρουσιάστρια, το «γλεντάει» στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τα νέα υπέροχα μπικίνι της και κάθε καλοκαίρι, οι followers της, περιμένουν πώς και πώς να τη δουν να ποζάρει όλο νάζι.
Η οικοδέσποινα του «Ευτυχείτε» προσέχει πολύ το σώμα της και γυμνάζεται εντατικά και από ότι είδαμε, όχι άδικα.
Αυτήν την φορά άφησε το πλούσιο κατάξανθο μαλλί της να κυματίσει στον αέρα και χαμογελώντας πόζαρε μέσα σε ένα μοβ «καυτό» μπικίνι. «Life in a… bikini» έγραψε χαρακτηριστικά η πανέμορφη παρουσιάστρια.
Δεν περιορίστηκε όμως μόνο σε αυτήν την φωτογραφία, αφού χθες Τετάρτη πόζαρε με ένα μαύρο μαγιό και τα δίμετρα καλλίγραμμα πόδια της μας έκοψαν… την ανάσα.
- Γιασικεβίτσιους: «Ο Ομπράντοβιτς είναι σαν να μην έφυγε ποτέ από τον Παναθηναϊκό»
- Απόβαση των Αθηναίων στις παραλίες – Άφησαν το κλεινόν άστυ και έτρεξαν για βουτιές
- Φωτιά στο Κιλκίς – Μήνυμα από το 112
- Ακρίβεια: Καλοκαίρι στην πόλη για τους μισούς Έλληνες – «Φωτιά» οι τιμές στα νησιά
- Η Ρεάλ που θέλει να «δέσει» τον Βινίσιους και η «μαύρη λίστα» του Μουρίνιο
- O Σεθ Ρόγκεν αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο η Αν Χάθαγουεϊ αποχώρησε από το «Knocked Up»




