Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καμία εξέλιξη με την Αδριατική Λίγκα

Καμία εξέλιξη με την Αδριατική Λίγκα

Κανένα απολύτως νέο για τον Ολυμπιακό και την AΒΑ League, την ώρα που απομένει εννοείται τεράστιο εμπόδιο το καλεντάρι της διοργανώσεις σε περίπτωση που γίνουν 14 οι ομάδες

Αυτή τη στιγμή στην Αδριατική Λίγκα τα πράγματα είναι εντελώς στάσιμα. Μετά την επεισοδιακή συνέλευση που είχε λάβει χώρα στη Βοσνία Ερζεγοβίνη και την κόντρα του Ερυθρού Αστέρα με την Μπούντουτσνοστ, οι συμμετέχοντες ομάδες στη Λίγκα αποφάσισα να πραγματοποιηθεί νέα συνέλευση μετά το τέλος των εθνικών πρωταθλητών. Αυτή την περίοδο η ίδια η Λίγκα θεωρείται… ακέφαλη μετά τις οποίες καταγγελίες έκαναν οι άνθρωποι της ομάδας από το Μαυροβούνιο.

Γενικότερα πάντως παρά τα δημοσιεύματα περί άρνησης της Λίγκας στον Ολυμπιακό για ενδεχόμενη συμμετοχή του την επόμενη σεζόν, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη για το θέμα των Ερυθρολεύκων. Όπως εξ αρχής είχαμε τονίσει στο «10» και όπως είπε και σε δηλώσεις του ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, τροχοπέδη για την ομάδα του Πειραιά και τον όποιον ενδιαφερόμενο αποτελεί το καλεντάρι.

Το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται και είναι ο μεγαλύτερος προβληματισμός των συμμετεχόντων στην Αδριατική Λίγκα για την οποία ένταξη ομάδας και πιθανή αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος.

Οι πιθανότητες του Ολυμπιακού για να μπορέσει να βρεθεί εκεί του χρόνου παραμένουν μικρές όμως οι άνθρωποι των Ερυθρολεύκων συνεχίζουν να ελπίζουν, την ώρα που περιμένουνε και τις δικαστικές αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ μετά τις προσφυγές τους.

Sports in

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024