
Νέα ταινία Γούντι Άλεν με Κρίστοφ Βαλτς και Τζίνα Γκέρσον
Τα γυρίσματα προβλέπεται να διαρκέσουν έως τα τέλη Αυγούστου στο Σαν Σεμπαστιάν, μια παραθαλάσσια πόλη με λιμάνι στη βόρεια Ισπανία που φιλοξενεί κάθε χρόνο το ισπανικό φεστιβάλ κινηματογράφου.
Ο Αυστριακός Κρίστοφ Βαλτς και η Αμερικανίδα Τζίνα Γκέρσον, μαζί με τον Γάλλο Λουί Γκαρέλ πρωταγωνιστούν στη νέα ρομαντική κομεντί που ο Γούντι ‘Αλεν θα γυρίσει από τις 11 Ιουλίου στην ισπανική Χώρα των Βάσκων, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία παραγωγής Mediapro.
“Η ταινία αναφέρεται στην ιστορία ενός ζευγαριού από τις Ηνωμένες Πολιτείες που πηγαίνει στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν. Το ζευγάρι γίνεται μέγας λάτρης του φεστιβάλ ενώ μαγεύεται από την ομορφιά και τη γοητεία της Ισπανίας όπως και από τη φαντασία του κόσμου του κινηματογράφου”, εξηγεί η Mediapro σε ανακοίνωση.
Τα γυρίσματα προβλέπεται να διαρκέσουν έως τα τέλη Αυγούστου στο Σαν Σεμπαστιάν, μια παραθαλάσσια πόλη με λιμάνι στη βόρεια Ισπανία που φιλοξενεί κάθε χρόνο το ισπανικό φεστιβάλ κινηματογράφου.
Οι ισπανοί ηθοποιοί ‘Ελενα Ανάγια και Σέρχι Λόπες συμπληρώνουν την ομάδα των ηθοποιών.
Με τη νέα αυτή ταινία, ο 83χρονος Γούντι ‘Αλεν συνεχίζει να υμνεί μέσα από την έβδομη τέχνη τις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, με ταινίες όπως “Βίκι Κριστίνα Μπαρτσελόνα” το 2008 και “Μεσάνυκτα στο Παρίσι” το 2011, χωρίς να αναφερθούν άλλες ταινίες που ο σκηνοθέτης γύρισε στη Ρώμη ή στο Λονδίνο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βενετία: Κάθε σχέδιο για να σωθεί δεν θα διατηρούσε την πόλη όπως την ξέρουμε
- Πλίσκοβα – Σάκκαρη 2-0: Ήττα και αποκλεισμός από τον πρώτο αγώνα για τη Μαρία
- Τσουκαλάς: Γεωργιάδης και Βούλτεψη μόνο που δεν μας είπαν ότι η Κοβέσι είναι ο Δράκουλας των Καρπαθίων
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Τα κενά στις έρευνες σε Βρετανία και ΗΠΑ
- Τι υποστηρίζει ο πρωταθλητής τζούντο που συνελήφθη με πάνω από 1 εκατ. ευρώ στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου
- Ολοκληρώθηκε σημαντικό έργο υποδομής στη Ρόδο
