
Φοιτητική εστία : Φοιτήτρια έκανε μπάνιο όταν το ταβάνι έσκασε… δίπλα της
Τύχη… βουνό είχε μέσα στην ατυχία της φοιτήτρια στην Εστία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων όταν, τη στιγμή που έκανε μπάνιο, είδε κομμάτια από το ταβάνι να… σκάνε σε απόσταση αναπνοής από το σημείο που βρισκόταν.
Τύχη… βουνό είχε μέσα στην ατυχία της φοιτήτρια στην Εστία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων όταν, τη στιγμή που έκανε μπάνιο, είδε κομμάτια από το ταβάνι να… σκάνε σε απόσταση αναπνοής από το σημείο που βρισκόταν.
Το γεγονός καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Πανσπουδαστική, σημειώνοντας ότι είναι τραγικό και επικίνδυνο να λειτουργεί η εστία με αυτές τις υποδομές.
Παράσταση διαμαρτυρίας
Οι φοιτητές μάλιστα προγραμματίζουν άμεσα παράσταση διαμαρτυρίας στην Πρυτανεία.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση διεκδικούν:
1) Αύξηση της χρηματοδότησης από τον κρατικό προϋπολογισμό στη φοιτητική μέριμνα, αύξηση της χρηματοδότησης στην Παιδεία.
2) Συντήρηση όλων των κτιρίων με μόνιμο προσωπικό κατάλληλο για όλα τα ζητήματα της εστίας (υδραυλικά, ταβάνια, πόρτες, απεντόμωση, ασανσέρ).
3) Αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης με πλυντήρια ανά κτίριο και όροφο.
4) Απεντόμωση σε όλα τα κτίρια και επισκευή των αποχετεύσεων.
5)Επαρκή φύλαξη με μόνιμο προσωπικό στην εστία. Επισκευή του φωτισμού σε όλα τα μονοπάτια της εστίας.
]6) Κόψιμο των χόρτων για απομάκρυνση φιδιών.
7)Αξιοπρεπές, ποιοτικό και επαρκή φαγητό δωρεάν για όλους τους φοιτητές στη λέσχη.
8) WIFI Internet σε όλη την εστία, αναγνωστήριο για τους εστιακούς φοιτητές.
- Κολομβία: Δολοφόνησαν 21χρονη έγκυο 8 μηνών και πήραν το έμβρυο από την κοιλιά
- Σαλαμίνα: Στο νοσοκομείο 15χρονη μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ
- Σκαλόνι: «Δεχόμαστε ασταμάτητη κριτική από ανθρώπους που δεν μας γνωρίζουν» (pic)
- Πολιτική αντιπαράθεση για την ακρίβεια – Η κυβέρνηση έχει αποτύχει στην οικονομία, λέει η αντιπολίτευση
- Καραμέρος: Ανακοίνωσε την ένταξή του στην ΕΛΑΣ – «Όχι στην πρώτη θέση, αλλά στο κατάστρωμα»
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος πρόεδρος αναγγέλλει διακοπή των διπλωματικών σχέσεων με την Κούβα και τη Νικαράγουα




