Στην 5η θέση της παγκόσμιας κατάταξης θα βρίσκεται την ερχόμενη Δευτέρα (10/6) ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τη νίκη του Ράφαελ Ναδάλ επί του Κέι Νισικόρι.
Η είσοδος του Έλληνα τενίστα στους «16» του Roland Garros σε συνδυασμό με τη νίκη του Ισπανού τενίστα επί του Ιάπωνα στους «8» της διοργάνωσης, ανέβασε τον συμπατριώτη μας στην 5η θέση της παγκόσμιας κατάταξης!
Ο δικός μας Στέφανος Τσιτσιπάς «χτύπησε» νέο career high και για πρώτη φορά στην καριέρα του θα βρεθεί στο top-5. Μια σπουδαία επιτυχία για τον «Τσιτσιφάστ», ο οποίος βγάζει ασπροπρόσωπους και δικαιώνει απόλυτα όσους πίστεψαν στο πλούσιο ταλέντο του και θεωρούν ότι αργά ή γρήγορα θα γίνει το επόμενο Νο. 1 του παγκοσμίου τένις.
Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε ότι ο Στέφανος πριν από ένα χρόνο ήταν στο Νο37. Μέσα σε ένα χρόνο η καριέρα του έχει εκτοξευθεί, με τον 20χρονο να γράφει τη μία επιτυχία μετά την άλλη. Οι τρεις τίτλοι που έχει κατακτήσει, αλλά και οι σπουδαίες πορείες σε Αυστραλιανό Οπεν και Ρολάν Γκαρός τον έχουν φέρει στο Νο. 5 της παγκόσμιας κατάταξης.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου