Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα σημάδια του σπιτιού που «φωνάζουν» ότι θέλει ανακαίνιση

Τα σημάδια του σπιτιού που «φωνάζουν» ότι θέλει ανακαίνιση

...και πώς θα την κάνεις με μία κίνηση

Το σπίτι μας είναι το καταφύγιό μας. Είναι ο προσωπικός μας χώρος που μας κάνει να  αισθανόμαστε ασφάλεια  για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε πρόκληση. Είναι μια βασική πηγή ψυχικής ευεξίας. Για να επιτευχθεί αυτό ωστόσο, θα πρέπει να λαμβάνουμε ικανοποίηση από την ποιότητα ζωής μας μέσα στο σπίτι μας. Και σίγουρα αν ο πρώτος ήχος που ακούμε το πρωί είναι το «πλινγκ – πλονγκ» μιας βρύσης που στάζει, ή το «κρατς – κρουτς» του ξύλινου πατώματος που τρίζει, δεν ξυπνάμε με χαμόγελο. Αν το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να παλεύουμε να ανοίξουμε το ρολό του παραθύρου ή να αντικρίζουμε τα μαύρα στίγματα της μούχλας στη γωνία του υπνοδωματίου, το κέφι μας έχει εξαερωθεί ήδη πριν περάσει το πρώτο 5′ της καινούριας ημέρας. Είναι αυτός ο τρόπος που θέλουμε να ξεκινάμε κάθε πρωινό μας; Όχι, βέβαια!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που συμβιβάζονται με μια καθημερινότητα στο σπίτι τους που δεν τους ικανοποιεί, υποστηρίζοντας ότι «δεν είναι σπουδαίο». Στην πραγματικότητα, όμως, είναι πολύ σπουδαίο να μπορεί κανείς να ζει ή να μεγαλώνει τα παιδιά του σε ένα όμορφο,  ασφαλές και λειτουργικό περιβάλλον. Να μην πληρώνει υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος γιατί οι μπαλκονόπορτες «μπάζουν» ή να μην ανησυχεί για την κεντρική πόρτα που δεν είναι ασφαλείας. Είναι σημαντικό να δημιουργήσει ένα λειτουργικό μπάνιο γιατί η οικογένεια μεγαλώνει ή να ανακαινίσει την κουζίνα του σπιτιού του που «κληρονόμησε» από τους γονείς του. Είναι σημαντικό να αισθάνεται… «comfortness».

Καθένας από εμάς γνωρίζει τα μειονεκτήματα που έχει η κατοικία του και πολλοί εύχονται να γίνει ένα θαύμα, γιατί ο οικογενειακός προϋπολογισμός δεν αντέχει μια ανακαίνιση. Δεν είναι όμως το «θαύμα» αυτό που χρειαζόμαστε. Είναι μια απλή κίνηση που θα δώσει λύση στο πρόβλημά μας. Μία επίσκεψη σε ένα Κατάστημα της Alpha Bank για παράδειγμα προκειμένου να ενημερωθούμε για το στεγαστικό δάνειο Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας. Ένα ολοκληρωμένο  στεγαστικό δάνειο που συνάδει ακριβώς με την εποχή που ζούμε, καθώς προσφέρει ευνοϊκούς όρους, ευελιξία και Bonus.

Τι προσφέρει το Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας

Το στεγαστικό δάνειο Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας προσφέρει στους ιδιοκτήτες κατοικιών τη δυνατότητα να ανανεώσουν τον χώρο τους άμεσα ώστε να καλύπτει τις νέες ανάγκες τους, να βελτιώσουν αισθητικά και λειτουργικά το ακίνητό τους προκειμένου να απολαμβάνουν τα οφέλη μιας εκσυγχρονισμένης κατοικίας. Επί της ουσίας, προσφέρει ένα νέο σπίτι!

Ειδικότερα, το συγκεκριμένο στεγαστικό δάνειο προσφέρει προνομιακή χρηματοδότηση, καθώς για εργασίες μικρής έκτασης από 5.000 έως 15.000 ευρώ δεν χρειάζεται προσημείωση ακινήτου. Η χρηματοδότηση χορηγείται σε δύο ισόποσες δόσεις και ο ενδιαφερόμενος επιλέγει τη διάρκεια αποπληρωμής του δανείου από 3 έως 8 έτη. Για εργασίες μεγαλύτερης έκτασης, η χρηματοδότηση μπορεί να φθάσει έως και 40.000 ευρώ με προσημείωση ακινήτου και την αποπληρωμή του δανείου να ανέρχεται σε έως και 20 έτη.

Επιπλέον, το Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας προσφέρει ευνοϊκούς όρους αποπληρωμής. Για παράδειγμα μπορείτε να επιλέξετε περίοδο χάριτος έως και έξι (6) μήνες κατά τη διάρκεια της οποίας μπορείτε να πληρώνετε μόνο τους τόκους του δανείου ή να επιλέξετε να εξοφλήσετε πρόωρα το δάνειο (μερικώς ή ολικώς) χωρίς επιβάρυνση.  Ακόμη προσφέρονται όλα τα προνόμια του προγράμματος «Προσαρμόζω τη Δόση μου» των Alpha Δανείων Κατοικίας.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024