Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με Μπαζιάνα, Τζέισον Αντιγόνη και... παγωμάρα διασκέδασαν την πανωλεθρία

Με Μπαζιάνα, Τζέισον Αντιγόνη και… παγωμάρα διασκέδασαν την πανωλεθρία

Το βράδυ της Κυριακής ο πρωθυπουργός βρέθηκε στην πλατεία Συντάγματος, στο πλευρό της Ρένας Δούρου και του Νάσου Ηλιόπουλου, οι οποίοι συνετρίβησαν στον δεύτερο γύρο

«Στην πολιτική, όπως και στη ζωή, έχει σημασία να ξέρεις να κερδίζεις, αλλά να ξέρεις και να χάνεις», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά τη βαριά ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και στον δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

Το βράδυ της Κυριακής ο πρωθυπουργός βρέθηκε στην πλατεία Συντάγματος, στο πλευρό της Ρένας Δούρου και του Νάσου Ηλιόπουλου, οι οποίοι συνετρίβησαν στον δεύτερο γύρο.

Στον δήμο Αθηναίων ο Νάσος Ηλιόπουλος δεν κατάφερε ούτε καν να… ενοχλήσει την επέλαση του Κώστα Μπακογιάννη, ενώ στην περιφέρεια Αττικής η Ρένα Δούρου μάλλον πρέπει να αισθάνεται τυχερή που κατάφερε να περάσει στον δεύτερο γύρο.

Το κλίμα παγωμάρας που επικρατούσε ενέτειναν τα προσποιητά χαμόγελα και η βεβιασμένη προσπάθεια των ηττημένων να δείξουν ότι είναι άνετοι και πως η ήττα δεν τους επηρεάζει ιδιαίτερα.

Την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκονταν οι άλλοτε… άχαστοι αποκάλυψε, άθελά της, ιδιαίτερα η Ρένα Δούρου η αφού πήρε αγκαλιά ένα παιδί, προχώρησε στις δηλώσεις με ένα χαμόγελο κολλημένο στο πρόσωπό της ρίχνοντας ταυτόχρονα βροχή τις σπόντες κατά του νικητή αντιπάλου της, Γιώργου Πατούλη, με ατάκες όπως «έχουμε διαφορά μεταξύ μας σε αισθητικό επίπεδο» και «τον πήρα τηλέφωνο αλλά δεν το σήκωσε»…

Η Ρένα Δούρου πήρε αγκαλιά ένα παιδάκι, ο Νάσος Ηλιόπουλος πήρε στην αγκαλιά του μια γυναίκα και ο Αλέξης Τσίπρας μιλούσε με όλους με ένα αμήχανο χαμόγελο στα χείλη.

Μεταξύ των προσώπων που κλήθηκαν να συνδράμουν το σχέδιο «Διασκεδάστε τις Εντυπώσεις» ήταν και πάλι η Μπέτυ Μπαζιάνα, καθώς και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την Ρένα Δούρου, Τζέισον – Αντιγόνη.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024