Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πεθερά της Κασιράγκι ήταν στην … Κέρκυρα

Η πεθερά της Κασιράγκι ήταν στην … Κέρκυρα

Η γυναίκα με τα πολύ μακριά, καστανά πλούσια μαλλιά και τα γαλαζοπράσινα μάτια διέθετε μια σιλουέτα φτιαγμένη… αποκλειστικά και μόνο για μικροσκοπικά μπικίνι

Η Καρόλ Μπουκέ υπήρξε μία από τις ωραιότερες γαλλίδες σταρ. Η γυναίκα με τα πολύ μακριά, καστανά πλούσια μαλλιά και τα γαλαζοπράσινα μάτια διέθετε μια σιλουέτα φτιαγμένη… αποκλειστικά και μόνο για μικροσκοπικά μπικίνι. Η Μπουκέ δεν έφθασε ποτέ σε φήμη την Κατρίν Ντενέβ, την Ανούκ Αιμέ, την Μιρέιγ Νταρκ, ήταν όμως πραγματικά εκθαμβωτική. Τόσο πολύ, ώστε ο εμβληματικός οίκος Chanel, της ανέθεσε το promotion του αρώματος Coco. Η Μπουκέ λοιπόν βρέθηκε στο Μονακό για τους γάμους του γιου της Ντιμίτρι Ράσαμ με την Σαρλότ Κασιράγκι. Η ωραιότατη κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνας και του αδικοχαμένου ιταλού επιχειρηματία Στέφανο Κασιράγκι, ένωσε τη ζωή της με τον γοητευτικό Ντιμίτρι, ο οποίος είναι κινηματογραφικός παραγωγός.

Η Σαρλότ, τα Gucci, Saint Laurent, το κολιέ…

Ο γάμος της Σαρλότ η οποία είναι μια πολύ καλή αθλήτρια ιππασίας (πολλές φορές μοιράζεται τον ίδιο «χώρο» στους αγώνες, με την Αθηνά Ωνάση και την κόρη του Ρώσου κροίσου Ριμπολόβλεφ) και του Ντιμίτρι, έγινε ως γνωστό στα ανάκτορα του Μονακό. Η Κασιράγκι φόρεσε νυφικό Saint Laurent (αν και όλοι περίμεναν δημιουργία Gucci, αφού υπήρξε το «πρόσωπο» του ιταλικού οίκου) και ένα πανάκριβο κόσμημα το οποίο ανήκε στην συλλογή της Γκρέης Κέλλυ.

Η ταινία James Bond, η Ευγενία Νιάρχου…

Η Καρόλ Μπουκέ, μητέρα του γαμπρού, ήταν όπως πάντα tres chic. Μην ξεχνάμε ότι η Μπουκέ, πριν πολλά χρόνια, έμεινε για ένα αρκετό διάστημα στην Ελλάδα. Ήταν τότε που στην Κέρκυρα γίνονταν τα γυρίσματα της δημοφιλούς ταινίας James Bond “For Your eyes only”. Η Καρόλ άφησε εποχή με το μπικίνι της στην αγκαλιά του Ρότζερ Μουρ. Στο γάμο της Σαρλότ και του Ντιμίτρι ήταν η στενή φίλη της νύφης Ευγενία Νιάρχου. Πραγματικά style icon!

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024