Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εκρηξη της Λ. Κανέλλη στο One Channel κατά Ρεπούση και Θεοχαρόπουλου

Εκρηξη της Λ. Κανέλλη στο One Channel κατά Ρεπούση και Θεοχαρόπουλου

Η βουλευτής του ΚΚΕ είπε: «Μιλάνε για Δημοκρατία αυτοί που έκαναν το «όχι» του λαού «ναι»

«Με ανταγωνίζεστε σε μονόλογο;» είπε απευθυνόμενη σε έντονο ύφος η Λιάνα Κανέλλη μιλώντας στο μέλος της πρωτοβουλίας «Γέφυρα», Μαρία Ρεπούση, κατά τη διάρκεια της κοινής τους παρουσίας στο πάνελ του μαραθωνίου ενημέρωσης του One Channel.

«Αυτό είναι προκατάληψη, δημιουργεί εντυπώσεις» συμπλήρωσε η κ. Κανέλλη εμφανώς εκνευρισμένη, για να πάρει την απάντηση από την κ. Ρεπούση «αυτό που θα πω ξέρω ότι θα σας ενοχλήσει».

Αφορμή για τον διαπληκτισμό των δύο γυναικών στάθηκε το Μνημόνιο και η άποψη της κ. Κανέλλη ότι όλα τα προγράμματα διάσωσης ήρθαν με τη «συνεργεία» ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ. Ρεπούση κατέστησε σαφές ότι ήρθαν έτσι τα πράγματα που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας ο ΣΥΡΙΖΑ και αναγκάστηκε να πάρει δύσκολες αποφάσεις. «Δεν κρίνει ο κόσμος τον ΣΥΡΙΖΑ ως ένα αριστερό κόμμα, αλλά ως ένα κόμμα που κυβέρνησε και δεν ανταποκρίθηκε στο βαθμό που οι έλληνες πολίτες ήθελαν σε αυτά που είχε υποσχεθεί».

«Ας περιμένουμε να δούμε και τις εθνικές εκλογές, διότι πράγματι σε αυτές τις εκλογές είχε δοθεί ένας χαρακτήρας δημοψηφίσματος αλλά δεν είναι οι εκλογές που βγάζουν κυβέρνηση, οι εκλογές αυτές είναι της 7ης Ιουλίου, ας περιμένουμε να δούμε» υπογράμμισε.

Εκ νέου «έκρηξη» της κ. Κανέλλη προκάλεσε η αναφορά της στο θέμα του Θανάση Θεοχαρόπουλου και της… μεταγραφής του στον ΣΥΡΙΖΑ με την βουλευτή του ΚΚΕ να απαντάει και πάλι σε έντονο ύφος «πριν από λίγο με είπε ψεκασμένη, ότι πάω μαζί με τους ψεκασμένους και τολμάει να το λέει ποιος; Η Ρεπούση αυτό για το ΚΚΕ. 100 χρόνια δεν φτάνουν για να της αλλάξεις το κεφάλι».

«Από την άλλη πλευρά οι μετακινούμενοι 100 χρόνια ΚΚΕ δεν φτάνουν, θέλει άλλα 200 ΚΚΕ και πάλι δεν θα αλλάξει θέση. Διότι αυτές οι εμμονές του να παρουσιάζουν τα πρόσωπα όταν εκείνα τα θέλουν» συμπλήρωσε.

Σε μια ακόμα «έκρηξη» προς την κ. Ρεπούση τόνισε πως «καταρχάς λέει ψέματα ότι κυβερνούν 4 χρόνια χωρίς τους ψεκασμένους. Διότι η αλήθεια είναι ότι, όπως είπε η κ. Φωτίου, κυβερνούν μόνο εννιά μήνες ελεύθεροι. Πιο πριν ήταν αλυσοδεμένοι με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, με τον Γιάνη Βαρουφάκη, με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, που αυτή τη στιγμή τους θεωρούν γκρουπούσκουλα για να ψαρέψουν την ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ. Οι ίδιοι που τους μετέτρεψαν σε γκρουπούσκουλα. Μιλάνε τώρα για δημοκρατία και πρόοδο οι άνθρωποι που πήραν δημοψήφισμα -και τολμήσαν και είπαν ότι είναι δημοψηφισματικού χαρακτήρα οι ευρωεκλογές- πήραν το όχι του λαού και το έκαναν ναι».

Sports in

Ολυμπιακός: Ο Γκαρντίνι, ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν και τα δεδομένα για Ιντάλγκο

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού «τρέχει» το σχεδιασμό της νέας αγωνιστική σεζόν. Με τον σπουδαίο Αντρέα Γκαρντίνι να διαδέχεται τον Ντανιέλ Καστελάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024