Ο Ελληνας τενίστας μίλησε για τη μεγάλη μάχη με τον Στάνισλας Βαβρίνικα - Τι είπε για την οριακή μπαλιά του Ελβετού στην τελευταία φάση της αναμέτρησης.
Απογοητευμένος ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την ήττα από τον Στάνισλας Βαβρίνκα (3-2 σετ), με τον Ελληνα τενίστα στη συνέντευξη Τύπου να τα βάζει με τον εαυτό του για πολλά αβίαστα λάθη που έκανε κατά τη διάρκεια της 5άωρης μάχης.
«Ήμουν τόσο κοντά, τόσο κοντά. Του έδωσα την ευκαιρία να κάνει ό,τι θέλει, τόσα μπρέικ πόιντς. Τόσα μπρέικ πόιντς… Δεν έπαιξα. Περίμενα κάποιον άλλο να παίξει για μένα. Εγώ δεν έπαιξα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, όπως αποκάλυψε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα, ήταν τόσο πολύ συναισθηματικά φορτισμένος, που ξέσπασε σε κλάματα: «Αισθάνομαι εξαντλημένος. Ποτέ δεν είχα ζήσει κάτι τέτοιο.
Αισθάνομαι πολύ απογοητευμένος. Έχει περάσει καιρός από τότε που έκλαψα μετά από ματς, ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ ψυχολογικά. Θα προσπαθήσω να μάθω από αυτή την ήττα».
Οσον αφορά στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, στην οποία ο Στέφανος αρχικά έδειξε ότι το μπαλάκι ήταν άουτ, μετά το backhand slice του Βαβρίνκα, αλλά ο chair umpire είχε διαφορετική άποψη και έδωσε τον πόντο στον Ελβετό, ο Τσιτσιπάς με καθαρή ματιά πλέον, απάντησε ξεκάθαρα:
«Η μπάλα ήταν μέσα». Ερωτηθείς για το αν χρειάζεται να τοποθετηθεί hawk-eye στο χώμα, απάντησε: «ναι, χρειάζεται hawkeye και στο χώμα».
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Ο Αλ-Κελαϊφί σκόπευε να επιστρέψει στο Παρίσι από τη Ντόχα όπου βρίσκεται για να δει από κοντά τον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Τσέλσι, όμως εγκλωβίστηκε λόγω των γεγονότων στη Μ. Ανατολή.
Τη δεύτερη ήττα στον όμιλό της, αυτή τη φορά από την Κροατία, γνώρισε η Εθνική ομάδα μπάσκετ γυναικών, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των προκριματικών του Eurobasket 2027.
Μια εικόνα και -εν προκειμένω- ένας πίνακας, αποτελεί και μια ακόμη απόδειξη για τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο της Ευρώπης με την σύγκριση απλά να μην… υπάρχει – Ο Ολυμπιακός 24 και οι υπόλοιποι «μάχη» στο… 4.
LIVE: Μπόντο/Γκλιμτ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπόντο/Γκλιμτ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τη φάση των «16» του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 5.